-
Upřímnou soustrast,paní Havlová,hodně síly.Palati Hana s rodinou Chrudim.
-
Vážená paní Havlová,
upřímnou soustrast a hlavně hodně, hodně síly, budete ji moc potřebovat.
Lišková -
Vážená paní Havlová jsme velice zarmouceni a je nám velice líto že zemřel fantastický člověk pán Václav Havel.Přijměte od nás úpřimnou soustrast.
Přeji Vám pevné nervy a spoustu síly kterou teď budete potřebovat. Věřte že existují i hodní lidé kteří v této těžké chvíly Vám dají spoustu síly.
Každý den jezdím kolem Vaší chalupy do práce a nebude den kdybych tam nezapálila svíčku. Musíte být velice silná. -
upřimnou soustrast.....Paní Dagmar Havlově jejicho manžela zbožnovali a budem.... bil lepši prezident než Vacláv Klaus... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥┼┼┼*************
Magdalena Korodiová -
Paní Dagmar, přijměte, prosím, upřímnou soustrast s úmrtím Vašeho muže, moc jsem si ho vážila a měla jsem ho ráda. Držte se, hodně síly.
-
Vážená paní Havlová, přijměte prosím upřimnou soustras k úmrtí manžela Václava Havla. Vašeho muže jsme si celá rodina velice vážila. Vám upřimné díky za péči, kterou jste mu po celou dobu společného života věnovala.Jsme s Vámi. Rodina z Podkrkonoší.
-
Vážená paní Havlová,
dovolte, abych Vám vyjádřila upřímnou soustrast nad úmrtím Vašeho muže, kterého jsem si nesmírně vážila.Zpráva o jeho odchodu mne hluboce zasáhla,jako snad každého člověka v této zemi.V našich srdcích bude stále.
Mám Vás velice ráda a přeji Vám spoustu síly.
S láskou MArie Akšteinová -
Jsme zarmouceni odchodem Vašeho manžela a Člověka s velkým srdcem a v dějinách naší země osobností,tak důležitou a milovanou. Ať andělé jdou s jeho duší a mír a klid jej na vždy provází. Děkujeme Pane Havle, v nás jste živ na vždy! Děkujeme i Vám paní Havlová a ze srdce upřímnou soustrast.
-
Vážená paní Havlová, přijměte, prosím, vyjádření upřimné soustrasti s Vaší, ale také s naší ztrátou drahého človéka. Bude chybět nejen Vám, ale také nám všem.Útěchou Vám snad bude, že máte hodně přátel, kteří Vás mají rádi, i když Vás nikdy osobně neviděli, tak jako členové naší rodiny. Přejeme Vám všechno nejlepší a hodně zdraví.
Mária Horňáková s rodinou -
Vážená paní Havlová,dovoltemi vyjádřit upřimnou soustrast nad umrtím vašeho manžela Václava Havla,těžko vyjádřit v tak bolesté chvíli co cítíte,hodně síly.