-
kota
Dakota je v žebříčku boxofficemojo people, nejpopulárnější filmové osobnosti světa, v dlouhodobém 2010 na parádním 55.místě a v aktuálním na fantastickým 4.místě !! Nevzpomínám si, že by někdy byla takhle vysoko, i před premiérou nějakého svého filmu. -
Dakota Fanning http://tinyurl.com/pknhygx , 23.2 1994 - 24.12 2014. Povzbuzeni tím, že předchozí verze překvapila i pobavila hodně fanoušků, tady je nekompromisní ultimátní edice. Vy co jste si stáhli tu předtím, tuhle můžete taky risknout. Jsou tam aktualizované rekordy Dakoty, detailní fotky soundtracku Runaways, další rarity, zajímavosti, IMDb manuál, zajímavý i pro fandy jiných hvězd. A jedno, ze dvou nejstahovanějších našich fan videí fanoušky ve světě, v maxi verzi.
Dakota Fanning little bear - time to joy (creasy bear 12'' mix)
Dále fotku autogramkarty kterou jsem dostal od Dakoty s osobním věnováním před deviti lety, v roce 2005. Filmové kvízy (ne o Dakotě)tipy na dobré filmy a knihy. Tip na výborné filmové muzeum v Praze a jak se tam dostat a další a další věci. *5* -
nominace
Dakota spolu s Kristen Stewart jsou nominované za nejlepší polibek na MTV Movie Awards! Můžete pro ně hlasovat tady ! Myslím že mají šanci na výhru. -
Dakota - komplet
jestli se nějaký fanoušek chce dozvědět o Dakotě věci, které asi na žádných českých stránkách nedozví (o českých časopisech ani nemluvím)statistiky, žebříčky, zajímavosti a famózní čísla za celou její kariéru, upřesnit si fakta, ůplně nejaktuálnější. Tak ať si na webu ulozto.cz zadá do vyhledávače slova - Dakota Fanning - nebo Dakota Fanning statistiky - a měl by mu vyskočit odkaz Dakota Fanning 1.6 2010 statistiky a bonusy. Má to jen 2mb, ve formě 20 jakoby fotografií, ale kdo si to stáhne, tak bude mít Dakotu v kostce *14* vlastně to může trošku potěšit i fandy Miley Cyrus, Kristen, Daniela Radcliffa, Emmy Watson a Elle Fanning, protože ti tam taky trošku hrajou roli. -
-
Re: Dakota - komplet
Hele a má se tam dát Stáhnout FREE nebo Stáhnout VIP???? *8* -
-
Re: Re: Dakota - komplet
normálka, napíšeš to heslo, co tam je a klikneš na FREE a otevře se stahování....k dnešnímu dni si to stáhlo 46 lidí a zatím spokojenost *4* -
-
Re: Re: Re: Dakota - komplet
dík :D
-
-
-
Re: Dakota - komplet
Jo výborné.. Díky *3*
-
-
Viděla jsem krásný film s Dakotou. Tajný život včel. Dakota je v něm ůplně jiná, nevím jak to říct, taková jiná.
-
Kdyby mi někdo řekl, že jeden z nej filmů Dakoty natočí Holanďani, holandský režisér, v koprodukci dalších evropských států a že to bude western. Tak bych mu řekl, že je blázen. Tím spíš, že western je výsostně americký žánr. Brimstone je neskutečný film - krutý, brutální, zároveň plný emocí, smutný, filmová báseň,vizuál, hudba, ůžasní herci a Dakota ? Její nejlepší, nejsilnější role, bezkonkurenčně. Konec mně šokoval. Už v 80 státech světa mají zájem o tenhle film. Na světovém serveru IMDb.com, má Brimstone slušně našlápnuto do Top 50 nej westernů všech dob. Potřebuje aspoň 25 tisíc ohodnocení a neklesnou pod 7/10. A já říkám, že to dá. A nevzpomínám si, kdy nějaký film Dakoty nasbíral na CSFD, 600 hodnocení za 2 týdny !! Prakticky s nulovou reklamou a když je jen na torrentech. Plus tři projekce v rámci Febiofestu. To je film na velké plátno nebo velkou TV.
-
...
S tou ignorací českých medií musím souhlasit, jenže proč jsou v časopisech jenom samé nuly? Bravo, Popcorn, Dívka a všechny tyhle pošahané blbosti se stejně řídí jenom tím, jaký mají tyhle ,,hvězdy'' ohlas u puberťáků. Prakticky si za to, že se Dakota nikde neobjevuje stejně můžeme sami, nemyslíte? Pravda, teď si Dakota zahrála v Twilight (vlastně taky v jednom tom teen-velkofilmu) a najednou je zničehonic docela velký ohlas i u ní. Najednou si někdo vzpoměl, že tuhle herečku zná a ona je prostě skvělá... nebýt Stmívání neštěkne po ní ani pes (tedy u nás), což mi taky nepříjde fér, protože ona má na daleko víc, než na holčičí Stmívání. Je to strašná škoda...
Pokud chcete znát nějaký kvalitní český stránky o Dakotě, tak třeba já osobně preferuju fanning-source.blog.cz a docela pěkný web je i daily-dakota.blog.cz. Nejlíp si skočte na zahraniční lovely-dakota.org *3* -
Některé dětské herečky jsou roztomilé, ale v dospělosti se z některých stanou kreatury. Dakota tenhle případ naštěstí není. V Brimstone vypadá senzačně, Alienist jsem neviděl, vím že je to nějaký seriál.Jdu hledat.
-
Mně dabing u Now is good nevadí, i když s titulkama je to lepší. Ale zaráží mně něco jinýho. Dakota je slavná, ba velmi slavná herečka, ale nikdo to tu v Čechách nijak nebere na vědomí. V televizi je málokdy, v časopisech jsem o ní snad ještě nikdy nečetl. A třeba tohle dost dobrý drama Now is good není ani na dvd. A to už je dva roky staré. *13* *9*
-
klid...
Řekla bych, že naprosto normální holka... Nijak krásná a extra úžasná... ale hrat umí *3* *5*