-
To je pravda, byli jste všichni suprácký.
-
Možná, že jo, kdyby nevyšel zpěv, ten je samozřejmě na prvním místě :)
-
Moje kamaradka te taky moc pozdravuje I sabcu posilala ti nespocet hlasu sice si vybila mobil ale vubec ji to nevadilo a I ja ti posilala nespocet hlasu at si rika kdo co chce ale pro me jsi ty superstar a navzdy budes ten nejlepsi zpevak nikdo name tebe nema
-
I kdybych znal, tak nevím, co bych jim měl říkat :D a nevím, co tím chces říct, že je znám :) asi jsem tě nepochopil :)
-
Přesně tak. Byli jsme opravdu super parta a nikdo nikomu nic nezáviděl a navzájem jsme se podporovali :)
Myslím, že jsme byli jedni z nejlepších lidí, co si tak jako parta rozuměla :) -
znas ich nwm to isto ale mozno ich poznas tak staci ak povies a alebo n a nevzdy vypadnem s tejto stranky prisahaaam.....
-
A všetci tie pohľady na mňa...:DDD
-
A chcel by si sa živiť futbalom???
-
:D Jejda...
-
Vůbec se ti nedivím. Vy jste byli opravdu skvělá parta. V minulých SS to nebylo, tak bezva jako s vámi. Myslím, že nikdo nikomu nezáviděl a to bylo to pěkné.
-
Proč bych to měl říkat tvojim rodičům proboha? :D vždyť je ani neznám :)
-
Ja som bola behať ale bola mi strašná zima. :DDD
-
Dali pozdravila som od teba učku. Ako som jej to povedala , začala sa červenať , bola rozrušená a o cca. 2 min spadla zo stoličky. :DDD
-
priznaj sa prosim.Nikomu to nepoviem fakt.keby ze to povie tak to kludne povec mojim rodicom aj vy ostatne..
-
Ahoj Dano, těším se a moooc :)
-
Byla, jako každý trénink, ale to jen na chvíli, za chvíli je to OK, než se zahřeju :))
-
Ahoj Dalibore, už se těšíš do Prahy, na ten koncert? Už to bude brzy.
-
Aha a čoo sa toľko ničíš šetri sa:)
-
Nebola ti vonku zima? :D
-
podľa mňa??? asi ťažko to boli zaseeeee koho keci ale fakt priznaj sa pliiiiiiiiiiiiiissssss