Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja viem, že telefony neberie, len nektoré. Nevadi, zajtra je tiež deň. Opravdu prestaň. Už odpovedat nebudem!!!!
  • ja niesom jozo:!!!!! a daliborovi nedam pokoj.nemate na nich kontakt a môj oco je na zapase tak aj keby ste mali tak vam nezdvihne a mama je doma ale jej sa nedovolate...
  • Hejjj tak to suuper do hodiny ak neda pokoj volaj jeho rodicom
  • Jozo pokud nedas dalikovy pokoj tak ja Jim to opravdu reknu uz vim jak vypadaji nes*r me a rekni ze das dalikovi pokoj
  • to važne tak to si riadny zmek
  • Lenka si dobrá. Já je poznam, to su oni. Oni ma také znaju.
  • mňa drbne odkial to viete?? a aby bolo pravda na javo nemam 10rokov ale8rokov a som pekný
  • Ale to nemôžte chciet
  • http://img.cas.sk/img/4/bigArticle/2097759_lucia-slaninkova-miss-2013-tomas-tatar-hokejista-detroit-red-wings-crop.jpg?time=1403932581&hash=4090b0b11b967d3a008725e82f9eecd5 totosu tvoji rodicia???
  • Nech dalika a mi to nerekneme
  • Nevrav im to pliiiiis... Mojich rodicov pozna skoro každý ale asi na tejto stranke iba ty moj otec je Tomáš tatar a mama Lucka ale ak im to povies tak ma zabijuuu pane boze proosim co chces za to...
  • To ta nemusí zaujímat. Ja si nebudem s tebou pisat. Uvidíš.
  • Aha tak to je mi lito a Skoda no mohli jsme si psat I na fb spolu
  • a odkial ich poznas???
  • Mala som ale niekto sa mi tam dostal. -_-
  • A kto je vlastne ten Timo ? Poznáš ho?
  • Tak chlapčisko, já ta moc dobre poznám aj tvoju mamu i tatu. Odpadni lebo im to všetko poviem a ukažem. Budeš sa moc divit, Toto je vzkaz pre Tima.
  • ja a zo seba robit koko** anooo to sa my paci
  • Ja taky
  • mas fb anonym123 by sme si tam pisali ja si tam už s Ivcou píšem ak máš tak povec aké pošlem ty žiadosť

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit