-
Blbá???? To slova???? Ty se snad vidíš v zrcadle kide :D hej ne!! Mě se taky harich nelibi a ani slepica....stejny nazor ma i ma trida!!! Takze holky, uklidnete se!!! Lenka: Hele Lenko myslela jsme to tak že jsi slovenka a že některé slova píšete jinak! A už se nehádejme!! Pls!!
-
Hele Pihatko, hoď se do klidu a neotravuj tady. Přemýšlej o sobě, jsi trapná. Věřím, že ty tvoje "komentáře" nikoho nezajímají. Co z toho máš, že se tak chováš. Se chceš dohadovat nebo co.
-
Me je 18 ty buchto pihatko jedna blba fajn uznavam nelibi se ti dalik a me se zas nelibi harich je hnujnej a netalentovanej a ja si myslim ze dalik toho dokazal vic nez on to je zas muj nazor a sorry holky jestli jsem vam tu urazila haricha ale ja ho proste nemam rada daliku ty jsi proste nejlepsi a pokud se vydas po stope jacksona gotta nebo budes zpivat po svem je mi to jedno i tak zustanes mim faboritem i milackem
-
A čo si myslš že Slováci majú nasrané v gebuli a môj vek som tu už písala nemám naáladu sa opakovať.A áno je pekný a to je len môj názor ty si maj aký chceš a Češi sú není o moc lepší ako Slováci tak nwm čo si myslela výrazom že chápeš že som Slovenka a zato že sa pomýlim v jednom posratom slove za to určite nemôže to že som Slovenka.Máj sa
-
ja viem čo to je kid znamenato dieta ale mysli si čo chceš
-
Hele Lenko!!! Neumíš gramatiku?? Chápu že jsi slovenka , ale nemusíš psát : rozežraní , ale píše se rozežraný!!! Tak tiško jo? A kolik ti vůbec je? Vám je tak 12-13 a jste posedlé jeho krásou !!! To vás za pár roků přejde!!!
-
Omg! Vzdyt ty ani nevis co je to kid ze? Tak klidek
-
Ahoj holky. Co děláte? Doufám , že dojdete na můj koncert toho 23.1. Budu moc rád , když dojdete :) jak se máte? Doufám , že vy dobře tak jako já . Mám vás všechny moc rád , doufám že vy mě taky :) Komu se nelíbí můj vzhled atd. tak prosím , klidně to sem napište! Budu rád i za nějakou kritiku!!! Tak dobrou noc a krásné snění váš Dalik
-
Preboha!! točo do teba vošlo sa láskavo ukludni!! jasné že je tvoja vec že či si tu alebo nie ale ked si neny dalikova fanynka tak nwm naco si tu a jediný kid rozežraní si tu ty a nie my!!!!
-
Hele přestaňte!! Nejsem blbá! Kdo je tu blbý jste jedině tak vy!!! Jo a to je moja věc jestli tu jsem a nebo ne!!!!! Tak klídek vy malí kidi rozežraní!
-
Aj mňa si pridaj odstráň iba ak chceš nejakých chalanov a pridej si nás prooosim Dalik prosim ako viem
-
Ivona pomajbikova a sedim tam na koni a na uvodce mam kralika dekuji
-
Dali prosim posli mi zadost me to nejde mas tam plno proosiim
-
Dalikk prosím pridej na fb nejakú fotku lebo sú dva facebooky ktore majú poslednú fotku s tvojou sesetrou proosim nech to je hocijaka ale hlavne ju tam pridaj Ďakujem
-
A nepridal by si si ma na fb?
-
A dalo by sa keby som ťa počula cez telefón alebo od niekaľ hneď by sa my lepšie spalo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*. Splnil byy si my toto želanie že ťa počuť.
-
Ano, to je pravý :)
-
Jáj keby mohla tak prídem bola by som moc šťastna keby som ťa videla naživo asi by som skolabovala od radosti.A na Slovensku budeš mať nejaky koncert alebo vystúpenie ak ano prosim povec kde: AHOJ
-
Jáj a prosim odpíš my na túto správu ty maš na fb poslednú fotku čo si pridal na fb je s tvojou sestrou? Vieš chcem sa ujistiť či je ten fb pravý!!
-
Můj nejbližší koncert 23.1. v Praze v SaSaZu s TOP 8 ze Superstar :)
Přijeďte, jestli můžete, budete mít možnost se se mnou vyfotit a mít můj podpis :)