-
Já myslím, že se u toho dobře baví, nejspíš.
-
Ako ja ani nechápem načo to tým dotyčným je. Čo s toho majú? Nič. -__-
-
Ja viem že sú tu aj fejky. Ale viem že podľa správneho pravopisu si to ty. Ani nevieš aká som rada žemi odpisuješ. Som rada že si na fanúšikov nájdeš čas.:)))
-
Jinak ráno jsem tu vůbec nebyl. Vlastně dneska jsem tu poprvé. Ráno vám odepisoval opět nějaký fejk. Nerozumím tomu, proč má ten dotyčný stále potřebu se za mě vydávat!!
-
Ahojte holky, už nejsem ve škole. Už jsem doma :)
Děkuju moc za vaše komplimenty, moc si toho vážím. Nemusíte kvůli mně ztrácet kamarádky, to nechci :( -
Děkuju moc. Potěšila si mě :) bohužel nepíšeš si tu jen se mnou, jelikož jsem tu opět objevil fejka pod mým jménem.
-
Není to pravda :) nemám holku :)
-
Presne. Ani so mnou sa nebavia. Nech!!! Mne je to jedno mám mobil a tam Dalikove fotky a pesničky. Mne to stačí.
-
To ja taky Holky ktere byli drive me nejlepsi kamosky se semnou nebavi a stale ho jen pomlouvaji ale dve kamosky co mi zustali ho spolecne semnou brani me je to uplne jedno jestli se semnou ty holky bavi nebo ne ale ja Jim nedovolim aby dalika urazeli nikomu nic neudelal ale I presto jsou na neho hnusni a ja dalika stejne budu branit I kdybych mela stratit vsechny kamosky co mam Dalika mam radsi nez kohokoliv z nich je hned v poradi za moji rodinou tak moc ho mam rada
-
Aj ja mám jeho pesničky v mobile a cez hodinu si ich spievam . :DD Určite si Dalík také individua čo mu len nadávajú nevšíma. Aj ho mám strašne rada. Dokonca som si napísala na tričko Dalík Slepčík Fans a nadávajú mi preto v škole. Ale mne je to jedno mam ho rada a zastávam sa ho. :))
-
OK ja se jen bojim aby sem zase nedolezl nejaky kritik a neodehnal nam zase dalika konecne se nam po tak dlouhe dobe vratil ja nechci aby tuto stranku opustil tady je to jediny misto KDE si s nim muzeme psat a taky me nebavi ze jsou tu tak hnusni zmetci kteri se za nej vydavaji mam dalika velmy rada a taky mam od nej vsechny pisnicky stazeny v mobilu
-
Ani ja nemám zlé ja len 1-2 ale tie 2 sa dajú ešte na 1 opraviť. :))
-
Noo pre mňa to máme lepšie my Slováci nemám moc zlé známky tak pre mňa je lepšie ostať ešte týždeň doma. *4* *4* *4* *4* *4*
-
Neboj odpíše len je ešte asi v škole.:))
-
Hej strašne! Raz tam kamoška mala fejka a poslal ju DPČ! :DD
-
Češi to majú lepšie. Môžu si skôr začať opravovať. :D :))
-
Ja bych byla moc rada kdyby sis me pridal ale Jak rika tady Lenka je to jen na tobe ale byla bych moc stastna moje Fb je ivona pomajbikova sedim tam na koni a name uvodce mam kralicka prosim a odepis nam
-
Chceš aby si ťa pridal NA fb?? *4*
-
*Aj
-
An ja chceeem :)) :*