Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc se za nej jako vydavas proc mu uz nedas pokoj
  • No ja nwm skus nieco dalik take co nikto iny nema okrem teba
  • Dobrúúú Dalikk,a budeš tu zajtra o 9:30hod lebo my nejdeme do školy a ty maš odklad tak by sme si tu dali nejake stretko čo ty na to?;)Ale ak nevyhovuje čas tak povec kedy ja sa tak budim o 9:00hod a kym sa dam do poriadku trocha to trva tak odpis ze ci tu budes tak ahoj a všetkým prajem Dobrú Noc
  • Ale to může dát i ten fejk :(
    Jinak klidně souhlasím :)
  • Já nejdu spát. :) kdo si?
  • To stejne k nicemu neni Lenka ten fake si to precte a bude to taky posilat
  • Dobrou všichni :*
  • Já jdu právě spát holky :) tak dobrou noc ;)
  • A čo robíš Dalikk? *14* *14* *14* *14*. Tak keď budeš písať ty tak vžedy daj na konci usmiatého smajlíka možno tak ťa lepšie spoznáme.Napríklad takéhoto: *4*
  • Do školy teď nechodím. Ten co vám to psal, byl fejk. Nebyl jsem tam už od konce Superstar. Mám rok odklad, těžkp by se mi to dohánělo. :)
  • Přesně tak, to jsem nepsal já. Jsem rád, že mě aspoň některé fanynky začínají poznávat :)
    Mrzí mě ty fejky, ale nedá se s tím nic dělat. Bohužel.
  • Můj instagram je slepcikk :)
  • Všechny samozřejmě :) ale asi nejvíc jsem si užil od Michaela Jacksona - Billie Jean :)
  • Neriešme to ! Lebo môže sa stať že zase pravý Dalík odíde. :))
  • Je tady také pravý, ale ten komentář si myslím, že psal někdo jiný. Třeba se mýlím. Dalík je tu určitě také a odepisuje. Prostě ten komentář se mi nezdá.
  • Dali ktorú pieseň ťa najviac bavilo spievať v SuperStar? :)
  • Si myslíš že pravý Dalík nevie o tejto stránke? :D ^_^
  • Prosim povieš my tvoj instagram.ĎAKUJEM *14* *14* *14* *14*
  • To nejsi ty.
  • Ja jsem se dnes mela tak ruzne chvili v poho ale pak to pokazili pisemky Jak ja he nesnasim a co ty dali Jak ses mel ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit