-
Proc se za nej jako vydavas proc mu uz nedas pokoj
-
No ja nwm skus nieco dalik take co nikto iny nema okrem teba
-
Dobrúúú Dalikk,a budeš tu zajtra o 9:30hod lebo my nejdeme do školy a ty maš odklad tak by sme si tu dali nejake stretko čo ty na to?;)Ale ak nevyhovuje čas tak povec kedy ja sa tak budim o 9:00hod a kym sa dam do poriadku trocha to trva tak odpis ze ci tu budes tak ahoj a všetkým prajem Dobrú Noc
-
Ale to může dát i ten fejk :(
Jinak klidně souhlasím :) -
Já nejdu spát. :) kdo si?
-
To stejne k nicemu neni Lenka ten fake si to precte a bude to taky posilat
-
Dobrou všichni :*
-
Já jdu právě spát holky :) tak dobrou noc ;)
-
A čo robíš Dalikk? *14* *14* *14* *14*. Tak keď budeš písať ty tak vžedy daj na konci usmiatého smajlíka možno tak ťa lepšie spoznáme.Napríklad takéhoto: *4*
-
Do školy teď nechodím. Ten co vám to psal, byl fejk. Nebyl jsem tam už od konce Superstar. Mám rok odklad, těžkp by se mi to dohánělo. :)
-
Přesně tak, to jsem nepsal já. Jsem rád, že mě aspoň některé fanynky začínají poznávat :)
Mrzí mě ty fejky, ale nedá se s tím nic dělat. Bohužel. -
Můj instagram je slepcikk :)
-
Všechny samozřejmě :) ale asi nejvíc jsem si užil od Michaela Jacksona - Billie Jean :)
-
Neriešme to ! Lebo môže sa stať že zase pravý Dalík odíde. :))
-
Je tady také pravý, ale ten komentář si myslím, že psal někdo jiný. Třeba se mýlím. Dalík je tu určitě také a odepisuje. Prostě ten komentář se mi nezdá.
-
Dali ktorú pieseň ťa najviac bavilo spievať v SuperStar? :)
-
Si myslíš že pravý Dalík nevie o tejto stránke? :D ^_^
-
Prosim povieš my tvoj instagram.ĎAKUJEM *14* *14* *14* *14*
-
To nejsi ty.
-
Ja jsem se dnes mela tak ruzne chvili v poho ale pak to pokazili pisemky Jak ja he nesnasim a co ty dali Jak ses mel ty