Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ;D to fakt? ;D tak bacha na neho ! ;D
  • Ahoj Dali ktorá kniha , čo si čítal sa ti najviac páčila ? :)
  • Aj ja chcem . :) ;D
  • Ahoj Dalibore, mám takový dotaz, už víš co budeš zpívat za písničky na koncertě 23. ledna v Praze? Můžete si vybrat co budete zpívat, nebo vám to určí? To tam bude celá 8? Ani nevíš, jak bych tam chtěla být. Určitě to bude super. Doufám, že to bude přenášet televize. Zatím pa.
  • Me si do pratel na fb pridal nejaky daniel mik a tvrdi ze je tvoje ochranka je to pravda?
  • Ahojky Dalíku, jak se ti daří? Budeš mít se Sabinou nějakou tu písničku? Jednou jsem to někde četla, že se chystáte spolu něco vydat, tak ať se zadaří. Držím palce a moc ti fandím. Měj se krásně.
  • Ahoj Dalibore, když nechodíš do školy, co pořád děláš? Máš nabídky na nějaké koncerty? Trénuješ ve zpěvu? Máš nějaké nové písničky? Doufám, že mi na všechny otázky odpovíš. Předem díky a ahoj. Si moje zlatíčko.
  • Dalikk môžem sa spytať že či si to ty na yotube volá sa to Dalibor Slepčík Výťah.Si tam trocha čudný nwm či si to ty.Ale asi si to ty pozri si to video a povec to čo do teba vošlo???
  • Holky to berou blbe s tim sliknutim fandila jsem Eme co ty fandil si tajne nekomu.
  • Ahoj holky. Budu vám odepisovat, ale momentálně jsem venku, takže nemám čas, ale večer vám určitě na něco odpovím, ale musím tu mít nějaké otázky, abych měl na co odpovídat :)
    Mějte se hezky, ahoj :)
  • Mám rok odklad, nestíhal bych to dohánět :)
  • Jo ja taky budu doufat ze nam odepise dalik tuto stranku nesmi opustit jinak tu koncim taky
  • Aj ja si myslím ... ale určite príde ,dúfam ... :)
  • Neboj, on se zase ozve. Taky pořád nesedí u počítače. Hlavně, aby ten fejk dal už pokoj a neprudil tu.
  • Co jsem rikala zase nam ho ti fejkove odezenou a stalo se zase nam dalik prestal psat a to jen kvuli tem idiotum dali prosim nevsimej si jich a pis si tu snama prosim a odepis
  • Dalikk,prosííím odpisuj nám. *14* *14* *14*
  • Dali ty teraz chodíš do školy či máš odklad? :)
  • A čo robiš???
  • Ano, jsem tu :)
  • Dalikk prosííím odpiš si tu?? *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit