Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Dali ty máš teraz Iphone 6s ? Lebo na FB mám lajknutú jednu stránku Dalík Slepčík a tam si písal ( ak to nie je fejk) , že si poslal SMS a vyhral si ho . :)
  • Asi nejaký úch*l! :DDD
  • škoda ... :)
  • Juuu uz se tesim i s kamoskou
  • V Brně určitě taky jednou budu mít nějaký koncert. Doufám :)
  • Ja nemuzu jed az do prahy ale moc rada bych te vydela nazivo ale jednou az budes mit koncert v brne tak tam za kazdou cenu pojedu a diky za odpoved takze jsem se zase nechala napalit
  • Ahoj Petro, tak nabídky na nějaké koncerty určitě jsou, a jejich celkem dost :)
    Zpívám si pořád, takže trénuji, nepřestanu s tím, baví mě to. :)
    Nové písničky ještě nemám, ale doufám, že to jednou přijde a budu mít i vlastní písničky :)
  • Ahoj Denčo, ano, máš pravdu, chystáme něco takového a určitě se něčeho se Sabčou dočkáte :)
  • Proboha ne, není to pravda :D
  • Ahoj Lucko, budeme zpívat písničky, co jsme zpívali v Superstar a ano, bude tam celá TOP 8 :)
    Těšíte se a přijede se někdo z vás holky na nás podívat? :)
  • Ahoj :) nečtu knihy, takže nemůžu posoudit :)
  • Můj fb je Dalíkk Slepcik a nepůjde ti to si mě přidat, mám maximum přátel, ale už jsem to tu psal několikrát.
  • ahoj daliku chci si te pridat ale nvim jaky mas fb *14*
  • Asi hej .
  • ahoj daliku libis semi *14* *14* *14* mam te rada jaky mas fb chci si te pridat ale nejde mi to
  • Trapoš trapný *16* *16* *16* *16*
  • Taky jsem mu neverila a tak jsem chtela dukaz aby si vzal tuzku a napsal na papir me jmeno a spolecne s tim papirem a dalikem se vyfotil porad ten dukaz od nej nemam a ted si jeste vymisli ze mu nekdo ukradl mobil ve kterem mel vsechny kontakty i na dalika
  • Ahoj Dalikk,čo takého porábaš???A ako sa máš? *14* *14* *14* *14* *14*
  • Aj ja .
  • To som videla aj ja ! ;D Prečo ? Veď bol zlatý . ;D Dúfam to bol on ... ;D ale asi hej :)) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit