-
Ahoj Dalikk,si tu? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vlastne hej . Nemohol si to písať keď ty si cca. už odpovedal 5min do zadu . A už si tam písal ahoj. Takže opäť nejaké fejk!!!!! Ja hovorím , že dotyčná osoba trpí schizofréniou !!!
-
Prečo sa tu za Dalíka zase vydávate ? !!! Vás to ako stále ešte baví? ! Načo vám to je ?! Veď to neurobí normálny človek!!! Dajte mu už konečne pokoj !!! Závidíte mu , že je to pekný , milý a hlavne úspešný a veľmi talentovaný chalan ? !!! Láskavo už s tým skončite lebo zase ten pravý odíde ! :( Dotyčná osoba asi trpí schizofréniou !!! DAJTE MU UŽ POKOJ NIČ VÁM NEUROBIL !!! A budem sa tu pravého Dalíka do nekonečna zastávať!!! PS: Dali nevšímaj si ich ( tí čo sa za teba vydávajú). :))
-
Jéj tú mám ako zvonenie na mobile . :)
-
Hej dievcata pozrite so stranu c.40a tam bola ta Pihatka normalne posadnuta Daliborom a teraz co tu p nom pise no prpste grcc Pihatka hanbi sa fakt ale nechcem tu nikoho urazat fakt sorry ale chcem byt zase uprimna
-
A Dalikk čo tak dame si tu to stretko o tej pol desiatej Rano ak ano tak odpis ahoj;)
-
Dobre Dobrú Nocku cmuk cmuk cmuk.:);)
-
Dobrou dali a dobre se vyspi a krasne sny
-
Ano :) ale jdu spát :) jsem celkem unavený.
Dobrou noc holky :) -
Presne I moje spolubydlici misa si to mysli
-
Pravy Dalikk si tu??;););?)
-
Noo to je jasne ze su schopny cohokolkovek lebo su blbi
-
Aha tak promin ale tys to tak napsala jako by to bylo na me a kdyby tu nekdy psala nejaka ivca a byl by tu komentar ze je dalik hnusny nebo neco takoveho tak tomu neverte to bych ja nikdy nenapsala ja myslim ze ty kritici nas budou chtit proto done postvat jsou schopni cehokoliv
-
Ale nie ty Ivca ona nech sa prizna co si o tebe by som si to nemyslela neboj to som myslela tak ze nch sa prizna ta Pihatka
-
Ja jsem to opravdu nebila to bych nikdy dalikovi neudelala jak si to o me muzes myslet ja dalika zboznuji a nikdy v zivote bych to ja neudelala
-
Ta písnička si sedla. Byl si tam skvělý. Oni byly všechny písničky od tebe nádherný. Bylo to bezva, škoda, že už to skončilo.
-
Ale podla mna to pisala ona.pretoze zrazu s nicoho nic napisala ze dobru noc vseykym.A pritpm na tejto stranke nemala moc dobre vstahy.Tak nwm.ale ak si to ty tak sa priznaj prosim.Nechcem tu bit klamana na tejto stranke.
-
Jo no ale jestli to opravdu dela ona tak je to fakt Velka pip ale nechci tu nikoho urazet taky to nemusela byt ona
-
Ja si myslim ze to prve alebo to druhe pisala ta Pihatka
-
Noo a teraz dievxcata ktory je pravy