Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prepáč Dali. :))
  • A jaké sme my? Stějné jako vy. A víš co? Já jsem se sem nepřišla hadat! A já sem taky fanynka tak nevím o co vám tady jde?! : DD A Dalíkovi vím tolik co nám na SK poskytují časáky , TV, a internet. !
  • Holky, nehádejte se tu o mě :(
    Jste moje fanynky, mám vás rád všechny stejně. A asi vás zklamu, ale to s tím srazem na Václaváku jsem opravdu nepsal já :(
    Možná to mnohé zklame, ale určitě někdy něco takového bude, nebo se uvidíme na koncertě :) Mějte se hezky a nevěřte všemu, co se tu píše.
  • proč bych měla bejt v médiích? nemusí mě všude ukazovat
    pak byse do mně zamiloval něgdo jiný
  • Pro vas bi urcite neudelal
  • Jo jo má tebe ! :D Ale pořád nejsi v médiách , že jsi jeho holka . : DD
  • Tak hele ty hater13 a lenko vy o dalikkovy nic nevyte. On je nejdokonalejsy kluk na svete. A urcite by se mu nelibyly takove jako ste vi. On ma na lepsy. Cau
  • lenka - právě jsi přiznala že ti je jenom 5! :D
    hater - dalíkk má mě :***
  • tak co dalikk urobis pre nas to video
  • Ale o ten tvoj pravopis by si "opřel" ! :DD
  • Jo , jo jsem . : D To mi říkaj všichni. :D
  • Já sem si z ním psala na fejsbuku a říkal že bi holku chtěl a pak mi řek že sem heská ;) takže buť s ticha kdyš nic nevíž o tebe bi si ani koloběšku neopřel ;) ;*
  • Ako začali dávať DISLIKY! :D A jasné , že nám ho nedáš! Keď ho ani nemáš! :D
  • no nie mne je 5 a tebe je kolko 3?
  • Tak to si frajerka.
  • já že sem dítě? je mi o dost víc než tobě....hm...kolik ti je? 10?
  • Zlatko najprv ten pravopis! Aj keď som slovenka viem česky aj rozprávať aj plynule pravopis . A máš pravdu nemôžem ...ale ani ty nie! :)) : D
  • hej dobre moja je tvoj s dietatom sa nenahadame
  • Ani ja ! A po mojich spolužiačkách ani pes neštekne! :-D Ale majú ho ako tapetu na mobile... No proste NO COMENT! ; D
  • a kolik ti jako je? ty si jako myslíš že si velká holka a můžeš si dalíčqqa přivlastňovat?! dalíčeqq je můj! a jenom můj! nikomu ho nedám!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit