Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenka už kľuuud neboj sa ! Veď on už niečo vymyslí. ;-)
  • ano Dalik myslim si ze tiez nieco vymyslis
  • Aj ja na teba myslím ... Zlatíčko ale s tým srazom to asi nepôjde. Nenatočiš aj video a pozdravíš nás všetkých? Vieš my slováci sa tam Bohužiaľ nevieme dostať . :(( Ale veď ty už niečo dúfam vymyslíš. ;-) Dobrú nôcku. :*
  • no co dalikk urobis pre nas to video proosiiim
  • annoo tak to urob DALIKKKK prosim
  • Tak prosím natoč aj video na Václavskom námestí a pozdrav nás všetkých ...
    Nevieme sa tam dostať všetci ... :*
  • novidis tak verime ale pri tom co napisal ze sa stretneme to asi nepisal on ale ak to on pisal tak urobi to video vsetko je mozne ale proosiiim aby tam neslo ziadne dievca lebo sa mu tam moze nieco stat nech uroobii radsej pre nas vsetkych to video ako sa stretavat osobne *3*
  • Jako nic proti Daliborovi ale já nevěřím že toto všechno vážně píše on a že vy tomu věříte .
  • je my luto ja nepridem ale niekedy inokedy si sraz mozme spravit
  • jooj Dalibor ja nebivam v Cechach radsej natoc to video kde nas vsetkych pozdravujes a dakujes nam za to ze ta podporujeme proosiiim urob to pre nas vsetkych
  • Taky na Vás všechny pořád myslím. Doufám, že se potkáme na srazu. Mám vás moc rád, sladké sny.
  • bože neviem prečo Dalibor ale furt musim na teba mysliet aj ja posielam pusinky a dobru nocku a sledke snicky PA
  • Ahoj holky,
    když vidím jak mě podporujete, tak jsem se rozhodl, že dne 31.12.2015 přesně půlnoci bych se s Vámi všemi rád setkal a osobně Vám za to poděkoval. Sejdeme se na Václavském náměstí u koně. Budu čekat pod ocasem.
    Miluji Vás ♥
    Váš Dalíkk
  • Máš Holku ?
    odešli mi prosím tvoji foto
  • posílám pusu pa :-*
    a mimochodem moje nej osobnost je taky Michael Jackson pořád ho poslouchám
  • Prosím odepiš klidně zítra ;-)
  • Ahoj Dalibore ,moc jsem ti fandila nepřestávej spívat. a ti co ti říkají že jsi blbej tak je neposlouchej na opak jsi super :-)
    tvoje nej Fanynka
    PS:Brečela jsem kdys jsi vypadl
  • ahoj Dalikk prosim odpes my aspon na jednu spravu:D
  • Ďakujem :) a sorry za chyby :D
  • Ahoj :) mezi moje tři nejoblíbenější osobnosti patří Michael Jackson, Bruno Mars a Lionel Messi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit