Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ved prestante sa vydavat za niekoho je to traaaaaaaaaapne!!!!!! *8*
  • Ahoj,Dominiko facěbook som tady už psál=Dalíkk Slepcik.Ale už mám plno přatělu něpúdě ty poslát žadosť.
  • hudy
    Přestaňte tady blábolit nesmysly a vydávat se za někoho nebo vám to tady šmahem smáznu! A nediskutuju!
  • Ahoj prosím jaký máš ty Facebook? Protože oni už jsou tolik fejku a já už nevím.
  • To se někomu nepovedlo. Dalibor píše bez chyb.
  • Ďakujem Petra. :-)
  • Ahoj,nemám holku.A darky som mněl skvěle:D
  • Ahojj,daliku mas holku?..jake si mel darky!! :-* :-D <3
  • Hater13 má pravdu. Už raději nic nepiš.
  • Mojka už nevieš čo napísať keď ťa tu každý bombarduje? A keby sa ti nepáčil ako ty tomu hovoríš " teplý popík" tak sem nelozíš! A čo , že som ti napísala vlhká 13-stka?! Tam si choď na POKEC písať s úchylákmi a TU daj pokoj normálnym ľuďom!!! A keď on vie , že je pravý nemá ti čo dokazovať!!! Tak ZAVRI KLAPAČKU a neobtieraj si tu o každého PAPUĽU!!! A ty si čo ?! TY nie si " USOBPLENÉ DECKO "?!!! A tebe je zle?! A s čoho ?! Že tu očumuješ nejakého 15 ročného chalana ( o ktorom tvrdíš , že ťa nezaujíma ale čumíš tu na neho) a nadávaš mu?! No tak s toho by bolo zle aj mne !!! A prečo si myslíš , že neodpovedal?! Ty by si odpovedala takej PIPKE ako si ty?! Určite NIE!!! Skáč si do seberovných OK a nie TU !!! Tvoje IQ asi brzdí mraky čo?! :D BYE BYE SH@T!!! :D :P
  • Jasné, a čo teda ako nechápem ?
  • Já jsem to pochopila, ale ty nějak nechápeš. Nech to být.
  • Napísala som, že ľudí ako ty nemá zmysel o niečom presvedčovať. Čo si na tom nepochopila ?
  • Jo, tak si přečti co si napsala předtím.
  • Urážať falošného "Dalíííka" je ako urážať pravého ? No ty vole, tak ty osemnásť nemáš ani omylom. S tvojou inteligenciou máš maximálne 9.
  • A ja ťa snáď o niečom presvedčujem ?
  • Tak nepřesvědčuj. To je můj problém, čemu věřím. Krájet se k vůli tomu nemusíš.
  • Fajn, Petra, ľudí ako si ty asi nemám o čom presvedčovať, vám to aj tak nedôjde, ani keby som sa rozkrájala.
  • Nechápu, když ho nesnášíš, proč vůbec lezeš na tyto stránky, otravuješ plno lidí tvými hloupostmi. Přestaň tady psát, když ničemu nevěříš a meleš si pořád svou. Už to opravdu nikoho nebaví. Dej si odchod.
  • Proč píšeš tak hnusně. Mě je 29let a Dalibor se mi líbí a moc mu fandím. Jestli se tobě nelíbí, tak ho nech být. Každému se líbí někdo jiný, tak to je a bude. Tak si nech ty blbý komentáře. Nikdo ti ho nevnucuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit