-
Ahoj Dalibor čo si myslíš o Veronike keď ti najprv písala pekné komenty a teraz uražajuce?
-
A aj dalikovi.(:
-
Veroniko nech to prosim tak. Ked mu neveriš tak mne to mrzi a uš to nech prosim.(: Hoci te beru jak kamošku ale uš to nech.(:
-
Ahoj holki preju vam hodne zdravi a štesti.A bohateho ježiška. (:
-
Večer plny prekvapeni pocit ktery jindy neni dobre jidlo do briska bohateho jeziska tohle vsechno na vanoce hodne zdravi v novem roce priji vam vsem a predevsim dalikovi mam te moc rada
-
Tak sa pakuj DPČ! Tak daj tomu pravému pokoj a tam si choď na POKEC písať s úchylákmi! Ok? A neotravuj tu Dalíka! Tvoje IQ brzdí mraky čo?! :-D No s tým ja nič nespravím. Si vy 4 myslíte že tieto vaše deb*lné otázky niekoho zaujímajú?! Nie vôbec nikoho ! Tam si radšej píšte s úchylákmi ! A keď nie si fanúšička načo komentuješ?! Ty budeš asi tiež tá nepíšem aká 13-stka čo?! Asi hej! Kebyže ťa Dalík nezaujíma nepíšeš mu sem !!! Tak neviem o čo vám tu ide?! :-D
-
Dieevcata prajem vam šťastne a vesele vianoce aj tebe Dalibor
-
Ahoj, jo moc se na ně těším :) Bude to super je po dlouhé době zase vidět pohromadě :)
Ano, má Emma své CD.
Dobrou noc, jdu spát :) -
Proč pořád po něm chcete, aby vám něco dokazoval. Nedivím se mu, že na ty vaše komentáře nereaguje. Musí ho to urážet. Dejte s tím už pokoj.
-
Baby vy ste normalne????? Tento "Dalibor Slepčik"neni pravy....Je to fake....Chceli sme aby nám to nejako dokazal.... Aby natočil video a on viete čo spravil? No neodpovedal.... Tak asi to nebude pravý Dalibor Slepčik....
Určite mi tu budete hubovať prečo ho uražam..... A prečo mu neverim... Ale baby porozmyšlajte nad tým či je to pravý alebo nie.... Je to pre vaše dobro... -
Ahoj Dalibore, tak dneska v telce říkali o tom koncertě v Praze. Určitě už se těšíš, až je zase všechny uvidíš. Jinak Emma prý už má CD. Tak měj se hezky ahoj.
-
Ďakujem . Veselé Vianoce a Šťastný nový rok 2016 a veľa úspechu v ňom . Stále ti fandím . :))
-
Aha tak prepáč ... myslela , že si to ty... a Šťastný nový rok 2016 a veľa úspechu v ňom. :))
-
Děkuju moc. Tobě přeji to samé :)
-
Ty komentáře jsem nečetl. Nevím, co tam kdo psal, ale četl jsem si, co jste psaly sem a to jsem nepsal já. Proč bych něco takového vůbec psal.
Jinak díky, tobě taky :) -
Ahoj. Není to pravda :)
-
Ahoj ! Chcem sa opýtať ak je tu nejaký Dalík pravý , na jednej nemenovanej stránke jedno dievča tvrdí že je Daliborova sesternica a volá sa Gabika a býva v Žiline. To dievča je FAKE lebo sa vydáva za jednu americkú modelku a tak si chcem overiť či je naozaj s Daliborom príbuzná .Tak Dalík odpoveď please. ;* :))
-
Ano nechajmeho uz tak. Chudak ja mu verim
-
Sorry Dalík ak som sa v tom zmýlila ale sú tam divné tie tvoje komenty . Ale prajem ti Veselé Vianoce. ;***
-
Co ttak fb?(: