-
Ahoj daliku preju ti hezke vanoce.(:
-
A podľa všetkého je to dievča lebo podmenom Dalibor Slepčík je napísané toto : Dalík Slepčík (anonym) 1 se nelíbí
Jsi nejlepší zpěvák tanečník mam tě moc ráda maš hezky styl na oblékaní a boty uplně krásný.Ani nemám slov jakej jsi ty jsi jak panenka maš moc moc nadherný hlas. Jsi jak michael jakson jsi nejlepší miluju tě moc jsi nadhernej.Too much I liked you best. beautifully you sing and you dance you are the best I love you Dalibor Slepčík.
11.11. (42 dnů) -
Všetci sú tu FAKE pozrite si komentáre quázy nášho Dalibora Slepčíka na strane 48,49,50. A budete vidieť , že je to tu len samý FAKE!!! Pravý Dalibor Slepčík by nenapísal že nemá rád svojich fanúšikov!!! A stále tam miluje iné dievča!!! A chalanovi/dievčaťu čo sa tu skrýva pod anonymným menom to nejak nevyšlo keď tam napísal/a toto :You handsome boy you're my best type You have a beautiful voice perfectly with the dress you are simply on best. Takže samý FAKE!!! Má dôkaz nemá!!! Keď sa ho tu niečo spýtame odpovedá zle!!! Takže Fuck you FAKE!
-
Dalibor, prijímaš našu ponuku s tým videom ?
-
Ehm, ja nie som ani fanúšička, takže o čo ide :D ?
-
Ahoj Dano, ano je to pravda. Budeme mít koncert, naše TOP 8 v SaSaZu v Praze 23.1.2016. :)
Jinak děkuji moc, taky přeji hezké Vánoce :) -
Ahoj Dalibore, někde jsem četla, že budete mít všichni finalisti Superstar v Praze koncert. Je to pravda? To by bylo bezva. Jinak Tobě a celé tvé rodině přeji klidné a pohodové Vánoce, hodně dárků (hlavně takové, které si přeješ). Sabině i Tobě přeji mnoho úspěchů. Ahojky.
-
Ahoj Veroniko muzes se zapnout na pokec??(:
-
Dana ma pravdu holki. Us to nechme tak jak je paaa.
-
Ja jsu Dalikova velka fanynka
-
Ahoj holky proc to porad resite nechte to plavat je to tady zamoreny fejky ja nevim cemu mam verit
-
Tu si stále píšu len tie isté primitívky a to : lenka, Lea, Katka a Veronika.
To vás stále baví?! Ani sa nečudujem prečo neodpovedá . PRAVÝ FANÚŠIK ZOSTÁVA , FALOŠNÝ ODCHÁDZA!!! -
Lea aj mne písali uchylaci ale už mi nepišu..:)
-
Ja tiež :)
-
Čo sa týka toho stretnutia dievčatá, ja asi nebudem môcť, okrem toho že som teraz dosť vyťažená, mi rodičia asi nedovolia stretnúť sa s niekým, koho ani prakticky nepoznám :( No nevadí no. A k tomu pokecu, nejaký čas som tam bola a písali mi samí úchyláci. Takže by som vám ho moc nedoporučovala, skôr niečo iné.
-
Holky, přestaňte už Dalibora otravovat nějakým dokazováním jestli je to on nebo není. Přestane ho to bavit a nebude odpovídat ani těm , které věří, že si píší s nim.
-
Už som ti odpisala:)
-
Diki idem tam:)
-
Poslo ti napisala sem ti.
-
Tak se tam volam dina123456789