-
ahojdalibor.mamťarada.čav
-
ahoj ja som sa do teba zalubila lebo si velmi pekny bože chcem ta *14* *14* *14*
-
To je fakt. Fanenky Violetty. Si vravia. Mi milovnici
-
Jo taky nedokazu pochopit lidi kteří nesnáší Dalibora urazí ho ale presto lezou na jeho fb a na jeho osobnost vy blbecci co nemáte daliho radí mu sem nic nepiste vůbec se o něj ani nestarejte vsak ho stejně nesnášíte a když už ho nemáte radi i když by me vlastně zajímalo proč tak ho aspoň už nechte byt já osobně
Daliho neznám ale určité není tak špatný jak ho tu někteří popisují ty co proti němu něco maji nech si me přidají do přátel a na píšou mi co proti němu porad maji pomajbikova Ivona to je moje fb sedim tam na koni -
Jen aby jsi nezálezl ty ty blbecku zasranej nech daliho bejt není to žádnej uknouranek starej se radši o sebe a nech ho napokoji ty hajzle zastranej
-
Fanynky Dalibora jak se budete jmenovat ? :-)
-
Ty blbecku přestaň mu to tady komentovat tady je to jen pro faninky ne pro debili jako jsi ty
-
Ale som moc rada že si sa dostal až tak ďaleko ..
-
Aha no tak škoda ...
-
Dalík ale není gay takže mas smůlu blbe a popravde nesnáším takové kokoty co nemají nic jiného na práci než jen psát same picoviny a pomlouvat lidi Dalík je bezvadnej kluk a já myslím ze tvůj komentář ho ani trochu nezajímá já se ho ve všech komentářích zastávkám protože me strašně vytocej lidi kteří píšou takové kraviny nechapu proč vám ten kluk tak vadí
-
Nechapu vas lidi proč se ho porad vyptáváte jestli je cikán není to snad jedno vždyť je uzasnej umí hezky zpívat je peknej to vám snad nestačí už se ho nato proboha neptejte a lidi byste neměli soudit podle raz černoši běloši cikáni jsou si trochu odlišní ale jsou to všechno lidi tak už se vzpamatujte a neptejte se dalika nato jestli je cikán ten kdo ho ma opravdu rad by ho určité nesoudil a já si dalika oblíbila az moc a rada poslouchá jeho písničky
-
Ahoj daliku chtěla bych se te zeptat jaké mas prave fb prosím pošli mi zadost Ivona pomajbikova to je moje fb sedim tam na koni diky a ještě bych se chtěla zeptat jestli budeš mít někdy koncert v Brně
-
Ahoj chtěla jsem se zeptat jak mám poznat že jsi doopravdický Dalibor S. a ne nějaký fake ??
-
V spravani nejde o to ze ci si cigáň alebo belich alebo ako to mam povedat ale ide o to ako ho vychovali rodicia
-
To som zle napisala no chcela som tym povedat že neni lahko povedat to ze kvoli tomu ze som homosexual tak ze nemozem mat deti.Mali by sme ich skusit pochopiť.
-
Presne , veď pre toho kto je normalny (patrim medzi nich)je to lahke povedat ze nemozem mat deti alebo kazdy sami posmieva.Mali by si ludia na sebe vsimat hlavne to dobré.
-
Dalibor akeho porotu si mal najradšiej?
-
dalibore jemi lito že si vipadl i tvoje segra a ti maš hezkej hlas i tvoje sabina pozdravuj ji segra *3*
-
jo,dalík je nejlepší *4* *4*
-
Čekal si,že se dostaneš v SS tak daleko?Jsi fakt super..prostě pro mě si byl nejlepší