-
Proč už nechceš soutěžit v superstar.Máš velkou šanci vyhrát.Doufám že tvoje album vyjde co nejdřív.jsi nejlepší 😉 😍
-
Už ti nějaký zpěvák nabídl spolupráci.Jak poznám že odpovídá opravdový Dalibor Slepčík?
-
Ahoj Dalibor kcem sa spitat. Keď budeš mať koncert. Tak nám povieš kde bude?
-
dalik chtela by som sa ta spitat prides do čiesky republiky do janova do zatisi prosim prosim ta moc prosim
-
Dalibor ak sa ťi pači film Sam doma. Tak bude hrať na joj. 20.Decembra. Ja sa uš veľmi tešim
-
Byl jsi nejlepší.Tak at to tvoje album vyjde co nejdřív,těšíme se.a věř tomu,že máš spousty fanoušků. 😍
-
Nechci tě sklamat, ale do Martina asi ne. Ale prozradím, že někde poblíž možná jo 🙂 Díky 🙂
-
Ahoj, díky. A co se týče toho koncertu, je to možný 😉
-
Nee, doma mluvíme normálne česky, já po cikánsky neumím ani slovo 🙂
-
Ne, homosexuál nejsem, ale toleruju je, protože jsk říkáš, je jedno kdo se komu líbí.
-
Niečo by som sa ťa chcela spýtať si fakt homosexuál?Je jedno že kto sa Ti páči lebo každý má svoj vkus a svoj štýl.
-
Dalík máš suoer sestru *Sabinka*
-
Ale ty si super ... 🙂 až móóóc a mám ťa strašne rada 😃
-
Anička máš pravdu je úžasný 🙂
-
Dalík si supèr a prídeš niekedy aj v blízkosti Martina ... 😃 si užasný
-
Si supeeer.Na youtube prosim natoč ďaľšie video.
-
Ahoj, chtěla jsem ti říct že hezky zpíváš. A také jsem se chtěla zeptat jesti bude nějaký koncert ve Frydku-Místku nebo někde poblíš (např. v Ostravě)
-
Keď si cigaň. Vieš ňiečo povedať po cigansky?
-
Podívej se dolů, tam sem vše ohledně téhle otázky vysvětlil. To, že jsem cikán, neznamená, že nemůžu nic dokázat.
-
Ahoj Dalibor neni on pol cogáň.Je to veľmi pekný chlapec a mám ho veľmi rada 😍