Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já mu nezávidím nemám co *15* mám narozdíl od něj holku je mi 16 a nemůsím se dožadovat sms zpráv podivej se na Fb příspěvěk od něho: Budeš mi dnes fandit, připadne posles hlas? ... atd... :)
  • sorry o.O kašlu na to napíšu ti to tu a spamy budu mazat :D
  • No jó no,tak fotku a mrskandos!lcf
  • proč sis dal jméno jak já kokos :D
  • ano jmenuju se Daniel a email ti napíšu a hned smažu ale musíš napsat ok že to máš okay? aby mě tu nespamovaly *3* *2* *15*
  • přesně !!! souhlasím s Danem *4* jmenuješ se dan normálně ? máš Facebook či email rád ti napíšu *4* *15*
  • Škoda, měla jsem už naplánováno jak budu příští týden sledovat mé osobní finalisty(Dalibor, Emma a Štěpán). Byl to můj nej soutěžící. *9*
  • On není star,on je suprstár!Teď už jenom bustu na námestí a dáda je věčný!
  • Konečně se oddělilo zrno od plev..
  • Je mi ta hrozne luto ako to vsetko zvladas? Mrzi ma to drzala som ti palce uz od zaciatku. A mohol by si delej pokracovat v speve lebo verim ze ako spevak s asostanes daleko. Ahoj a drzim palce.
  • daliku ja te moc miluju pro me budes porad na 1 miste moc te miluji dame spolu nekdy sex jo tak pp klidne ti ho vikourim
    *14*
  • Jsi super. Je mi luto ze si vypadol aj tak si star
  • Anicka ma pravdu
  • Ako keby ty mas na kredit. Skor na telefon.
  • juj je mi to lito že si vypadl ale si pro mě pořed 1 fandim ti *14* *3* *14* *3*
  • Je mi lito ze si vypadl
  • Slepčíku, ty ukvílené prase, je fajn, že tě vypráskali ven! Hlavně se z toho neposer! Bye...
  • Za to kňourání by měl dostat pořádný průplesk, jo Emička to je samička a ten boží hlas, vyhraje jen ona! Takže přiblblé puberťačky bez kreditu - pobrečte si a ráno šup, šup do školy. ;)
  • Nevyhraje! Před pár minutkami byl vyřazen! *1* *1* *1* *1* *1*
  • Teploušek byl právě vyřazen! Konečně! Tak přece existuje spravedlnost! Fanynkám už asi došly prachy. Každopádně tento přiteplený holčicí hlásek jako Bieber nelze ani považovat za zpěv! Je to jenom ubohé kňourání! Měli ho vyhodit už před několika měsíci! Vůbec tam nepatřil! Za pár dní po té nule neštěkne ani pes! A ještě se nám nakonec hošánek rozbrečel. Je to jen malé trapné děcko! Naprostý zoufalec! Tak už konečně zalez do díry Slepčíku! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit