-
Asi vyhraje, protože tuto soutěž sledujou hlavně mladý holky a těm se líbí vzhledově. pokud by byl hodnocen odborníky, už by tam nebyl. Hlas pro vystoupení na školní besídce, to jo, ale na velká podia NE!!!!!
-
Dan napsal: Slepička hlas má jako holčička - to ti to jako příjde vtipný ?? Akorád tak závidíš a přitom po tobě neštěkne ani pes
-
Chápu, že je to tvůj názor, ale když se ti Dalík nelíbí, tak sem ani nechoď. Podle mě zpívá krásně. Jenom mu závidíš, protože umí zpívat a je hezký, Je to můj názor. Když se ti nelíbí, tak se na něj nedívej!
-
Slepčík naše slepička hlas má jako holčička *15*
....mimochodem příjde mi že mu fandí jen vlhký třináctky a další vlhký holčičky co si myslí že on s něma bude chodit nebo že jim ho tam strčí a vyšustí je nebo vylízá k*ndu. dívaj se na to vlhký holky který jsou nalepený na televizi a držej mobílečky který jím divne z esemesek pro Dalíka nevybouchne.Zpívá falešně stejně jako když skřípaj panty u dveří.Všichni ho tu soudíte jen podle vzhledu.Jestli Slepice vyhraje nastane globální oteplování a vlhký třináctky se udělají a ostatní se poserou jestli on bude dělat hudbu bude další Justin Bieber za mlada *3*
ps: jen říkám co si myslím tak mě tu neukamenujte dislikama a komentama *4* *3* každý má právo říct svůj názor :) a říká se že za pravdu se každý zlobí *3* *4* -
Takže všetci sa asi zhodneme na tom že Dalík je najlepší podľa mňa to určite vyhrá a mám ho veľmi rada. Každú pieseň čo spieva zrazu dostane takú úžasnú novú dušu. On je skrátka najlepší. Kto súhlasí prosím LIKE ;)
-
Ahoj, prosím můžete mi někdo napsat, kolik zhruba měří cm ?? Předem děkuju za odpověď
PS: Dalík je super -
Leontýnka si normálna si od neho o 9 rokov mladšia
-
Si veľmi dobrý
-
Ahoj držím ti palce
-
Mám šesť rokov
-
Milem ťa
-
Si dobrý najlepší z celej súťaže ahoj.
-
Držím ti palce☺❤
-
Ten jé tak sládky.úPe božíí!Je mi 6 a půl a hrozne byh ho chtělá!dalíku,seš fakd nej típek!
-
Jak je zhruba vysokej ?
-
Ahoj Dalibore. Mám tě ráda. Držím palce.❤
-
Jsi prostě nej! *14*
-
Tohle vystoupení se Dalíkovi nepovedlo. Jednou to "posral" a všichni se na něj zlobí. Tak neměl svůj den, to se stává. Je to talentovaný kluk a přeji mu výhru. Dalíku, moc tě obdivuji a přeju ti výhru. *14*
-
DALIKU MNĚ JE 14
-
ahoj si fajn odpiš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*