Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu jak ho můžete mít rádi,vůbec ho neznáte
    a hlavně ti vaše příspěvky na FB
    to vaše "Miluju tě Dalíku ,,
    Božže
    Nefandím mu a nikdy nebudu
    A .
    Můj názor
    a hejtujte mě ják chtete
    je mi to u prd**le
  • andim ti a doufam ze to vyhrajes
  • zaspievaj druhe kolo conect-R love is the way
    pls
  • dalibor vyhras to :D *4*
  • Držím ti palce. Doufám že vyhraješ.☺
  • Seš užasni Dalibore seš odvážní a tají silní moje kamaratka je dotebe blázen a držiti palce a nezapomeň byt silni a odvážní budesetito hodit jak v superstaru tak ani v životě nato nezapominej
  • Moc krát vám děkuji.
  • Chudák to má narodky každé 4 roky? : *** : 333
  • Dalíík nebo jeho ségra to určite vyhrajou! Jsou nejlepší z celé soutěže.Moc jim držím palce! *3* *14* *4*
  • Dalik to vyhraje citim to :* .. je najlepsi :*
    Holky na krase nezalezi .... ale to co ma vovnutri :) ... mam ho strasne rada aj ked ho nepozna, ale rada by som ;) proste je top :* kazdu nedelu posielam po 10 15 hlasov :D
  • :D přesně dyť vás ani nezná ;) ale ja si myslim že kdybi ste se mu líbili tak by sváma chodil ale musel by vás poznat (romsky píšou proto že on to mu rozumí )
  • A ty asi nevíš o tom že se mu jen Denisa líbila ??? Viď ? Jo a zadaný neni
  • V neděli jedu na Superstar těšim se na Dalíka :* :* ♡♡♡♡
  • ahoj já ti nechci nic říkat je pravda že Dalík je krásný a talentovaní kluk mám ho ráda a přeji mu to nejlepší ale tet to co jsem chtěla :D ale když nebil v superstát tak by si mu tohle nepsala je trapní mu psát že by si sním chodila tohle co píšeš sou úplně blbosti chtěla by si sním chodit jen proto že je zpěvák ne proto jaký je ve skutečnosti je tohle co píšeš že ho miluješ atd. je jen slepá láska :D promiň ale kdyby ale je to k smíchu *1* *1* *1* nechápu jak s to udělala že si se do něj zamilovala i když nevíš kdo vlastně je a jaký je v realu :D :D chápu hodně holek by dala všechno aby ho poznala ve skutečnosti a já sem mezi nima je dokonalý každá holka by chtěla takoví ho kluka ale ne kvůli slávě ale kvůli jeho přednostem a brát ho i z jeho chybama ne že ( ze superstár vypadne a pak se na něj vykašlete ) to co kněmu cítíš je jen to že je slavnej a sorry ale miluje se srdcem a ne očima to bys už mohla vědět :D :D :D můj názor :D
  • Zaspívej klasiku-Tom Jones,Elvis,Sinatra,-ségra-Julia Covington,Olivia Newron John,-Dont cry For Me Argentina-ostatní hity-jen ale klasika!!
  • Víte o tom že Dalík už je zadaný? Psal na fb že je zamilovaný
  • Nemám ráda ten typ lidí co píšou že ho milují. Jo je pěknej a hezky zpívá. Ale uvědomte si že ve skutečnosti se třeba chová úplně jinak. To je můj názor.
  • ahoj Daliboresem sem tvoje nejvječi faninka nasvjete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Baarysek
    Dalík je nejkrásnější na světě tak krásně zpívá že z něj padám do kolen mím snem je potkat ho naživo <3
  • Ti co nemají Dalíka rádi, tak at sem nic nepíšou. Každý na něj má jiný názor. Podle mě zpívá nejlíp ze všech, Je hrozně hezký a hodný. Mám ho ráda. Je to talentovaný kluk a měl by pokračovat ve zpěvu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit