Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele holky on vas nechce Dalibor on nechce ani jednu tak stim prosimvas přestante jo protože on vas ani nezna a proč tam pišete romsky a italsky dokonce i španělsky tak stim prosimvas přestante jo *16* *16* *16*
  • NATAL MAS SMULU DALIBOR ŽADNY DITĚ NEMA A ANI SE NA EBE NEPODOBA *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *10* *10* *10* *10*
  • so keren muken les napokoji vůbec tumen nakamel
  • Kouk ně te se v neděli na Superstar tam uvidite moji novou holku Natálie Sivakouvou a ne žadnou Saru a ni Ketrin je nemám rad jenm Natálie Sivakouvou miluju tě *14* *14*
  • i you is well mam te moc rada a moc ti fanim
  • Ja ti posilam strašně posilam hlasy že žadnej kredyt mi nezustane ja jsi ždycky udělam kredyt na 400 kč. A zustane mi tam 0 jsem zvědava jesli to takhle děla i Natalie Sivakova když maminku posloucha na slovo je tak to řekli Natal kolik posilaš hlasu ty no *14* *14* *14* *14*
  • Natal nedelej omě takovi texty když to nepišu ja Dalibor o asi pochopi jsem jeho Nej fanoušek
    *9* *9* *3* *3* *14* *14*
  • Čajale muken les ov kamel la Natala a na tut mukun len .
    Len hin čavoro marel sa pre Natala a pro Dalibor mukun len.
    *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj ja jsem zenka mam te moc rada moc ti fandim a jsem tvoje nejlepší fanynka a a verim ti ze ti to vyhrajes VĚRÍM TI A POSILAM

MOC TI FANDIM
    *14* *14* *14* *14* *12* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14
  • dabore chajal holubkz te na tak ochutnim hine lace a podekinela mange
  • Děkuju dsalibore ja tě take miluju ale všechny holky si misli že milujeě je ale ja jsem jim to řekla ja tě miluju a nikoho jinyho už viš *14* *14* *14* I LOVE DALIBOR *14*
  • Dik holky za podporu
  • Dalibore chajal halušky a te na a me tuke tavava *4* *4* *4* *14* *14* *1* *1*
  • Jsi dobri zpěvak ti a 3tepan Urban veřime vam.
    *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Vte co nemužu pochopit že mě tolik milujete ja miluju jenom jednu holku a to je Sara vavreková ale pochopteto ja nechci žadnou Natalu sivakovou nene ketrin redajovou ale ja ze žadnou holkou nemam ditě s danou biliovou je jsem to ještě mladej miluju jenom Sara vavrekovou a řeklu to v neděli v SUPERSTARU jesli nevěřite tak se na to koukněte a uvidite *14* *14* *14* miluju tě saro *14*
  • Já to mám stejne já tě taky miluju nikoho jinýho mame to stenjné. *14* *14* *14*
  • so keren muken les pre svoboda
  • Miluju tě Nátálie Siváková jsi nejlepší žadnou nechci a nehledám . *14* *14*
  • moc vam dekuji za vase hlasy ale nechci ani jednu zvas ja už holku mam a musite se stim srovnat
  • Ja nemužu pochopit proč dělate že jste ja muj opravdovy Facebook je Dalibor Slepčík no to je muj opravdovy fb ale nepište že jste ja moje jmeno to se mi nelibi ale prosimvas nepišteto protože mě se to na počitači dělaj vyri tak vas prosím holky ja Dalibor Slepčik prosím *3* *3* *3* Jo a nemam vas rad ja miluju jenom Saru vavrekovou pochopteto jastny *14* *14* *14* *14* I LOVE Sara *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit