-
hezkého valentýna Daliku.papapa *14*
-
Ahoj Dali, už jsi tu?
A jak dopadli koncerty? Jak se máš a co děláš? :) -
Ahoj Dalí,tak co koncerty?
-
Ahoj, hele je tvoje kamarádka Laura Doubková? :)
-
Přeji hezký den a mám prosbu, jestli by tvoji rodiče nemohly napsat na tento email - pa.su@centrum.cz, potřebovala bych se s nimi spojit a nevím jak, aby to nečetla celá republika. Moc děkuji předem, nepřišla jsem na jinou možnost.Jinak musím napsat, že jsem z tebe unesená ještě skoro 2 měsíce po soutěži a myslím, že by byla velká škoda, kdyby si nepokračoval ve zpěvu. P.S. Tato republika potřebuje nového nadějného zpěváka, nástupce Karla Gotta..... *14*
-
Tak, když už bude něco o vstupenkach do Brna
-
tak co daliku jak se máš užíváš si víkend já teda jo nevím jak ty ale já budu snídat jo a abych nezapomněla pozdravuj sabču jo vaše klaudinka milujitě daliku. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
dobré ráno daliku co děláš *16* *14*
-
Ahoj Dalí
-
Ahoj Dalí doufam ze se ti vydari koncerty a poradne si je uzij te. :-)
-
Ahoj Dalíku, užij si koncerty a měj se hezky, pa! :)
-
Dobrou noc a užívej zítřek;)
-
Ďakujem ty Dalikk.Hlavne si uži koncerty a do Bratislavy prídem možno aj ja tak sa teš na mňa mne budeš tie dva dni hrozne chýbať...Ale čo možno že ťa konečne uvidím...;)Mam ťa aj ja rada mocc s celeho srdca...Dobru nocku hla ne sa dobre vyspi na koncert...Ahoooj;):)
-
:) chápeme tě tak dobrou noc i ty se krásně vyspi a nejhezčí sny užij si koncerty :* :) :* :* :*
-
Tak v neděli ahoj, užij si to na koncertech a budeš nám mooooooc chybět!! :)❤❤
Hezky se vyspi a ať se ti něco krásného zdá!! :)❤
Dobrou noc Dalíčku!! :):-* ❤❤❤ -
Ano Dalíku.. Chybět nám tu budeš, chybíš už teď .. :( Ale samozřejmě to chápeme. A o to více se těšíme na neděli, až tu zase budeš. Ty se měj taky krásně a užij si to!! :)) Tobě taky dobrou noc a nejsladší sny. Taky Tě mám ráda. Paa ❤
-
To nevadí Dalí krásně se vyspi ;) a ať se ti daří ❤ v neděli ahoj budeš mi chybět :* ❤ ❤ ❤ ❤
-
slepcikdalibor1@gmail.com ke tohle tvého tatky mail??:(
-
Přeju ti o ostatním dobrou noc a krásné sny a hezký zítřek........
-
Ahoj,Dali na jakou školu pujdes??
A budes mit to invidiualni učeni??