Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omlouvám se vám holky, ale musím končit, musím ještě uklidit pokoj a na zítra se dobře vyspat, pak mám ještě učení :(
    Tak se vám moc omlouvám, je mi to líto, že jsem přišel tak brzo a musím tak brzo i odejít, ale jinak bych šel spát tak až o půlnoci, psal bych si tu s váma furt, ale vůbec už skoro nestíhám vám odepisovat, je vás čím dál více, ale mně to vůbec nevadí, to je jen dobře ❤
    Teď tady budu zase asi až v neděli, tak se musíte beze mě nějak obejít, i já bez vás :(
    Bude mi chybět tohle psaní s váma, ale tento víkend bude hodně nabitý :) tak snad to chápete :).
    Tak se mějte ty dva dny hezky holky, ať se vám zítra daří ve škole a ať máte krásnou sobotu :)
    Ale teď vám hlavně přejí dobrou noc a ty nejkrásnější sny :) ❤ mám vás rád.
    Váš Dalikk
  • Dali budu nejaje videa s tých koncertoch??;)
  • Dalí dal by si sem sví tel.čıslo?
  • Maš opravdu muj respekt! Jsi fakt dobry jak to zvladas moc si toho všichni vazime
  • Ahoj,Dali budou v Brne i VIP
    Bude tam moznost se s tebou vyfotit??
  • Dali na to kafe ja nemyslela po koncerte ;-)
  • Teda Dalíku.. Divím se, že tohle ještě stíháš!! :o Hodně nás tu nějak je .. Tě obdivuju! :D :3
  • No vždyť mi to psal tvůj Tatka na meil?!:0 buď duben nebo květen:0
  • Dali odepisujes na fb? Odepises??:0
  • Dali, víš o tom, že nám tady budeš moc chybět? Ale určitě ti budeme držet palce ať to všechno vyjde. Určitě si to užijete. Fanynky budou šílet.
  • Ahoj Dali od kolika budeš vystupovat v Olomouci? :)
  • Ahoj Dali...
  • Jak se má Adriánek? :)
  • Čaaaaau jak jeee????
  • A co?? O:)
  • Dali a moc dekuju za na plný pecky užiteou sobotu s vama vsema 8<3 :) mám s vama fotky a podpisy dekuju
  • Tak to se budu moc těšit :3 :)
  • To zvládneš.. :):D
  • Špatný :D :(
  • Bude to hodně náročné, ale to zvládneš. Dali, já jsem ráda, že jsem tě ještě stihla, ale už budu končit. Jsem pořád ještě unavená. Tak ti přeji aby to všechno bylo OK. Ať jsi spokojený a ať ti dělají fanynky na koncertech radost. Moc si to se Sabčou užijte. Měj se hezky a dobrou noc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit