Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čááu... Na co koukáš?
    • Na mobil :D
      • Sice jsem myslela v televizi, ale ok xD
        • Tam nic není :D
  • Čauky Dalí, ozveš se pak prosím až tu budeš?? :)
  • Ahoj všichni, musím tady napsat své dojmy o Dalikovi. Na FB si s ním občas píšu. Vytvořil tam skupinu (do které patřím), aby stíhal odpovídat na dotazy. jenže odpovídá pouze vyvoleným fanynkám (nazývá je princeznami) jsou to asi 4 holky a ostatní mají smůlu. Myslím, že se hodně změnil, už to není ten náš DALÍK co jsme si s nim tady psaly. Nejvíce mu vyhovují fanynky, které mu neustále píší, že ho milují atd. Divím se, že ho to ještě baví - asi mu to zvedá sebevědomí. No nic, zklamal mě. To je vše.
  • Dali si tu prosim odepis jestli tu jeste jsi
    • Ano jsem, ale půjdu za chvíli spát :)
      • Ahoj Dalibore, tak jsme to nějak zvládli. Já už půjdu taky spát. Tak se hezky vyspi, dobrou noc a zítra ahoj?
      • Ja asi taky
  • Dalikk,už si tu???;);):)
  • ani já nemam fb *4* *4*
  • Dalibore, jak jsem tady nebyla, tak byl ten koncert v Praze. Už jsi tady na to téma odpovídal. Jsem ráda, že sis to užil. Už jsem viděla videa a musím uznat, že to bylo hodně zdařilé.
    • Ano, moc jsem si to užil a já doufám, že vy taky, co jste tam byli :)
  • A kto ťa ide na zápas potporiť?? Alebo tam ideš sám??:-)
    • Taťka s mamkou přijedou na zápas :)
  • Měla jsem tam blby jméno Domi ted je tam moje pravý nikdo mi nevěří ze si s tebou píšu protože tam není moje jméno no tam si ho sem dávám pravý
  • On je cikán?
    • Dobře, musím to tedy uvést na pravou míru. Má máma je z půli romka, takže já sem ze čtvrtiny cikán. Odpověd na tvou otázku tedy zní ano, sem cikán. Avšak, skutečne nepatřím do jisté romské mafiánské rodiny Slepčíkovců, jak o mě píšou. To je jen shoda jmen. Takže tak :)
      • Ale ty si super ... :-) až móóóc a mám ťa strašne rada :-D
    • Ja si myslim že ňeni cigan.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit