Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašnej gay takhle vůbec pravý chlapy nevydpadají !!!! *11* *11* už si to holky uvědomte pravý chlapy jsou v armádě v jakým koliv zaměstnání ale on je jak holka to samí one direction a bieber *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • Hele, nech ho být. Jestli se ti nelíbí, tak nelez na jeho stránky. Dej si odchod. Nikdo není na ty tvý kecy zvědavý.
  • Lea ma pravdu holki. Ja uš fakt nevim co stim delat.
    • Katka, máš FB ? Mohli by sme si to overiť. Ak nie, tak založíme nejaký provizórny.
  • kasmes te kurel more *16* *16* *16*
  • huuuu jsi tu?????
  • Boze prestanete mu tu davat tak bl*i otazky to jestli mel sex nebo ne je jeho osobni vec tak toho nechte k cemu vam to bude kdyz vam to rekne
    • Jj. A ešte tu budú do niekoho , vyskakovať. :D pripadajú mi ako ....:D
    • Ooo aspon sme mu dali klasicku otazku aj ked priznavam trochu osobnejsiu.Mrzi ma to ze niektore primytivky sa go 345krat opytaju ci nebudem mat koncert v ich meste ked ho bude mat tak asize sa to dozviete a pochybujem ze Dalibora zaujima ked mu poviete nejaky svoj vymysleny pribeh spametajte sa
      • No je to rozhodne lepsi nez ty tvoje sr*nce a ja si myslim ze ani ta tvoje otazka ho nezajima Jinak by ti na ni odpovedel
      • Mojka vymyšľaš si tak ty. A sa spamätaj čo sa ho tu pýtaš! Už chcem vidieť ako by si na to ty odpovedala. :D
        • A chcela by som vidiet ako by si sa zatvarila keby ty niekto povedal svoj vymysleny pribeh.OMG odpovedala by si asi ze ta to zaujima ale pritom si pomyslis
          • Nemám dôvod si vymýšľať! :) A tvoj či mal ... si ani neprečíta. A primitívka si jediné ty. Tvoje IQ brzdí mraky čo? :D Tak radšej skľudni hormón. :) Takže PAC a PUSU. :)
  • Dali, já už budu končit. Přeji ti, ať máš zítra bezva den, ve škole ať to uteče a krásnou dobrou noc. Zítra ahoj.UJ
    • Dobrou noc Denčo :)
  • Jaaj ja tě miluju jsi nejlepši a mislim že to vyhraješ jsi moc hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Videl jsi filmy zkazena mlades breakoul a bastardi? Ja jsem se nato divala dnes jsou to dost huste filmy
  • Ahojj,daliku mas holku?..jake si mel darky!! :-* :-D <3
    • Ahoj Kačenko, holku nemám. A dárky byly super, dostal jsem vše, co jsem si přál :)
      A doufám, že vy taky, holky :))
  • Vidim holky ze se tu nemuzete dalika dockat ja taky ne vcera mi poslal zadost na fb nejaky fake dalika a tak jsem mu davala otazky ale psal uplne neco jineho nez ten nas dalik tady a taky rikal ze si tu s nami pise
    • Zase nejaký magor.Ježiš čo majú onizase s Dalíkom.
      • Mohol klamať. Koľko má priateľov a akú má titulku?
        • Pratelu ma celkem dost ale nema plno jako nas pravej dalik
          • To mohol byť nejaký debo. Lebo ak tu šmíroval , a čítal si čo písal pravý Dalík ... Nevšímaj si ho môže to byť nejaký úch*l. -_- A keď si to tu pozeral videl tvoje meno a požiadal ťa. :)
            • Jj diky asi si ho bloknu diky holky jste fakt super kamosky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit