Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo presne Zayn je cerny negr k***t jak se vam nekdo takovy muze libit
  • Harry je škaredy jak prd tchore
    • Jeste jednou tu zminis Harryho tak te nahlasim ty skareda opico ty smrdis jeste milionkrat vic nez ten tchor me si klidne nadavej kdyz te to uklidni ale nech myho Harryho napokoji a Zayna taky
      • Ivono nech je být, vždyť oni ti to budou psát naschvál, jsou to puberťáci. Nereaguj na ty jejich kecy a ono je to přestane bavit.
  • Dole jsem ti psala ohledně školy. Odepíšeš prosím.
  • Dali koukaš na violettu ???
    • Dalik je tu az po 7 hodine
  • Dalíku, víš že by ses mi líbil jen tak, kdybych Tě potkala třeba ve městě? :3 Superstar by nebyla zapotřebí! :P takhle se o Tebe zajímá ještě mnohéém víc holek :D :( :) A to se pak žárlí a žárlí.. :D :)
    • Myslíš, že bys o mě zavadila pohledem, i kdybych nebyl slv Superstar? Většina lidí mi píše, že kdybych nebyl slavnej díky Superstar, tak si mě holky ani nevšimnou ;)
      • *v
        • Dalíku ... Kdybys nebyl v superstar tak bych neměla konkurenci a rvala bych se o Tebe! :D Prostě typ vlasů, tvar obličeje, stavba těla, tvoje povaha .. Přesně můj typ :D lidi co mě znaj by ti můj typ kluka potvrdily Tvoji fotkou :3 Vážně .. !!!! I teď seš nej :3 vždycky :3
          • Oh, děkuji :)) ❤
  • jaaj tě moc miluju jsi nejlepši a jsi moc krasnej nevim co mam dělat ja tě hrozně miluju *14* *14* *14* *14* ty to vyhraješ moc ti gandim
  • Dali, jak si psal, že kámoši jedou na hory. Tak moje sestřenka odjela dneska taky na hory a před chvílí volala, že tam není vůbec sníh. A je tam vichřice. Tak je naštvaná. A to chtěla, abych jela sní.
    • Aha, tak to budou mít kámoši možná to samé, že tam nebudou mít žádný sníh.
      • Ono asi záleží kam jeli. Třeba někde je.
  • Kolikrát týdně máš trénink ? :O :)
    • 3x :)
      • To taky často .. :O :D :)) Jak to vůbec můžeš všechno stíhat? :))
        • Těžko, ale jde to :) nevadí mi to, že nemám skoro vůbec čas :))
  • Doufam ze si vykend uzijes na plno
  • Můj Justinek je stejně nejhezči fuck you Zayn and Dalibor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit