Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jozo pokud nedas dalikovy pokoj tak ja Jim to opravdu reknu uz vim jak vypadaji nes*r me a rekni ze das dalikovi pokoj
    • ja niesom jozo:!!!!! a daliborovi nedam pokoj.nemate na nich kontakt a môj oco je na zapase tak aj keby ste mali tak vam nezdvihne a mama je doma ale jej sa nedovolate...
      • Aby ses neprepocital a vubec by nam nevadilo kdyby te zazdili do zeme
      • Ja viem, že telefony neberie, len nektoré. Nevadi, zajtra je tiež deň. Opravdu prestaň. Už odpovedat nebudem!!!!
  • priznas sa k tomu honeni*??
    • Joo priznavam sa honi.si kazdy den a jebe.na to lebo takto bavi ma toooo
    • No tedaaaaa timur ty si riadny magic to je alee uchylne ale zase zabavneee
      • Zmizte a bezte si lizat cur*ky
  • Dali, budeš tu zítra? Já už musím končit, nebo zítra nevstanu. Tak dobrou a hezké sny.
    • Ano, snad tady budu. Měj se hezky, dobrou :)
  • Dali si super človek vždy si dávam otázku ako môže byť niekto taký ako ty.Mám ťamoc rada.A Ďakujeeem že si tu snami píšeš si môj najvätší idol jedným slovom tyy chcem niečo povedať:Ďakujem že si,,,... *14* *14* *14*
    • Jů, děkuji :) já si tu rád s vámi píšu :)
  • Líbí se mi holky směsné nejsou nafoukané jevíc se mi líbi holka Nátálie Siváková je puvabna a hezka. Némam rad Blod a Kaštanové vlasy mam kudrnaté vlasy. Miluju tě Natálie Siváková jsi nej jiné holky se mi nelíbi. *14* *14*
  • Třeba se zase někdy sejdete. Když jste měli v SaSaZu takový úspěch, tak třeba zase oni udělají koncert. Jinak asi toho času moc nemáte. Být slavný dá zabrat.
    • Já doufám, že zase něco takového bude, byl bych moc rád, bylo to fakt super a moc jsem si to užil :)
  • Co budeš mít k obědu? :)
    • Guláš :)
  • Už jsi naučil Adriánka Pár přátel? :))
    • Zatím nebyl čas :D :)
  • Jasné že môžeš:D
  • Šarlota skús to a nedožiješ sa rána.Slepčik ty aj keď nežeres preslidavky si decko takze to mas jedno nie?
    • Timo odkážem tvojím rodičom že robíš problémy na tejto stranke nech sa idu pozriet ok?? už viem prečo preboha prečo by sa mal priznať???? Ty ideš po chodbe a honi* si tam pred všetkými tak by som radšej držala fekll*.
      • Prebohaa hahahaha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit