-
Ahoj *3*
-
-
Ahoj :)
-
-
Dobrou noc Daliku dobre se vyspi preji krasne sny a at se ti zitra vede ve skole papa
-
-
Dobrou noc Ivčo :) krásné sny i tobě přeji :)
-
-
Ses pravej dalik??
-
Dali, víš ono kdyby jsi nebyl v SS, tak o tobě plno lidí neví. Takhle o tobě víme a máme tě rádi. Ale určitě je pravda, že na ulici by tě nešlo přehlédnout. Určitě si tě holky všímnou a třeba tě v SS ani neviděly.
-
-
Jste milé :) taky vás mám rád. :))
-
-
co to mluvíš jorge mas nervi ze je lepsi nes *14*
-
Jsem holka, nejsem žádnej gej Tobias -_-
A miluju Dalíka, klidně bych mu vyhonila nebo vykouřila :3 ❤❤❤ -
-
Preboha sa spametaj moja co tu pises Dalibor si musel pomysliet ty uboha krav#
-
-
Díváš se taky na letopisy narnie? :D
-
-
Nene, nedívám :)
-
-
Víte o tom že Dalík už je zadaný? Psal na fb že je zamilovaný
-
-
A ty asi nevíš o tom že se mu jen Denisa líbila ??? Viď ? Jo a zadaný neni
-
-
Slepčík naše slepička hlas má jako holčička *15*
....mimochodem příjde mi že mu fandí jen vlhký třináctky a další vlhký holčičky co si myslí že on s něma bude chodit nebo že jim ho tam strčí a vyšustí je nebo vylízá k*ndu. dívaj se na to vlhký holky který jsou nalepený na televizi a držej mobílečky který jím divne z esemesek pro Dalíka nevybouchne.Zpívá falešně stejně jako když skřípaj panty u dveří.Všichni ho tu soudíte jen podle vzhledu.Jestli Slepice vyhraje nastane globální oteplování a vlhký třináctky se udělají a ostatní se poserou jestli on bude dělat hudbu bude další Justin Bieber za mlada *3*
ps: jen říkám co si myslím tak mě tu neukamenujte dislikama a komentama *4* *3* každý má právo říct svůj názor :) a říká se že za pravdu se každý zlobí *3* *4* -
-
Jo taky nedokazu pochopit lidi kteří nesnáší Dalibora urazí ho ale presto lezou na jeho fb a na jeho osobnost vy blbecci co nemáte daliho radí mu sem nic nepiste vůbec se o něj ani nestarejte vsak ho stejně nesnášíte a když už ho nemáte radi i když by me vlastně zajímalo proč tak ho aspoň už nechte byt já osobně
Daliho neznám ale určité není tak špatný jak ho tu někteří popisují ty co proti němu něco maji nech si me přidají do přátel a na píšou mi co proti němu porad maji pomajbikova Ivona to je moje fb sedim tam na koni -
přesně !!! souhlasím s Danem *4* jmenuješ se dan normálně ? máš Facebook či email rád ti napíšu *4* *15*
-
-
ano jmenuju se Daniel a email ti napíšu a hned smažu ale musíš napsat ok že to máš okay? aby mě tu nespamovaly *3* *2* *15*
-
-
proč sis dal jméno jak já kokos :D
-
-
sorry o.O kašlu na to napíšu ti to tu a spamy budu mazat :D
-
-
můj Email je : Danda.K12@seznam.cz přesně jak to píšu :) *4* *3* *1*
-
-
-
-
-
Chápu, že je to tvůj názor, ale když se ti Dalík nelíbí, tak sem ani nechoď. Podle mě zpívá krásně. Jenom mu závidíš, protože umí zpívat a je hezký, Je to můj názor. Když se ti nelíbí, tak se na něj nedívej!
-
-
Anicka ma pravdu
-
-
-
Obľúbená farba?:)
-
-
Asi černá :)
-
-
Neviem ,neviem ci si pravy dalibor. Citala som niake rozhovori superstaristov a dalibor povedal ze jeho naj farba je modra. Tak to vsade pisalo.
-
A modrá? :))
-
-
Nikdy bych si na sebe nevzal: asi kalhotky :)))
Jinak modrá je dobrá :) -
-
A čo robíš? :))
-
-
-
A serial alebo film? Viem hovoril si to tu ale je to nespravne....povedz to čo si povedal médiám:D
-
Ahoj Dalikk ja mam jednu otazku co by si si na seba neobliekol?;)
-
-