-
Hrajes jeste fodbal
-
-
Ano hraji :)
-
-
Tešiš sa?
-
-
Kto? Ja ? Ja hej a ty?
-
-
Ja ani moc nie pretože ideme ešte s jednou školou:(
-
-
-
Ahoj Dali, někde jsem četla, že prý byla Emma namyšlená, že když vyhrála se hodně změnila, je to pravda? Mě to tak nepřišlo, ale nevím.
-
-
Ahoj Denčo, nevím, od konce Superstar jsem ji neviděl. Ale nemyslím si, myslím, že je pořád stejná :)
-
-
To jsou ty bulvární noviny. Píšou si, co se jim hodí. Asi si to taky poznal.
-
-
-
Uz jsem tady ale jen na chvily Dali mas rad spenat?
-
-
Nemusím ho.
-
-
Ja nemužu pochopit proč dělate že jste ja muj opravdovy Facebook je Dalibor Slepčík no to je muj opravdovy fb ale nepište že jste ja moje jmeno to se mi nelibi ale prosimvas nepišteto protože mě se to na počitači dělaj vyri tak vas prosím holky ja Dalibor Slepčik prosím *3* *3* *3* Jo a nemam vas rad ja miluju jenom Saru vavrekovou pochopteto jastny *14* *14* *14* *14* I LOVE Sara *14*
-
Katarina
-
A čo robíš? *14* *14* *14*
-
Ahoj Dali já se mám dobře a co ty??
-
Myslíš že keby som ťa stretol a poprosil aby ssi si isiel so mnou zakopat loptu siel by si alebo by si my jednu uvalil za to ze som ty nadaval?a urazal ta
-
-
Joo, šel bych :)
-
-
Aj ja by som rad šiel ale radšej mám hokej ako fucik!keby som ťa niekedy pozval na hokej do Bratislavy šiel by si bol by tam aj môj oco a mohli by sme si spolu zahrat.
-
-
Hele, já myslím, že takoví kamarádi zase nejsme :D
-
-
Ale môžme byť nie?Viem mám len 7rokov a ty 15rokov ale taky maly kamosi sme nie?
-
-
-
-
-
Dali už půjdu spát, měj se krásně, dobrou noc. Budeš tu zítra?
-
-
Veril som ty
-
-
Ještě jednou, přečti si pořádně jméno, já nejsem ta tvá 10letá.
-
-
Ako vies ze presne na to narazam???Si to ty viem to ale ved sak sama si si vybrala.
-
-
Ta tvoje je slovenka, já jsem češka. Už dej s tím pokoj.
-
-
Nie je Češka .Maj si Dalibora a mna nechaj.Už s tebu nechcem chodiť.
-
-
-
-
-
Snad jo :)
Měj se hezky, dobrou noc :)
-