Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promiňte holky, že jsem neodepisoval :)
    Už jsem tu :)
  • Ahoj Daliku, to že ses měl dneska dobře, už tu je napsáno, tak snad tě to neotravuje, když se zeptám na školu. Už si zvykáš, že tam chodíš? Co profesoři, jsou k tobě ohleduplní?
    • Ahoj Petro, jo, pomalu si na školu zvykám, nic jiného mi ani nezbývá :D
      Profesoři mě celkem šetří zatím, teda jak kteří :) ale většina ano :)
  • Kdyby sme mu neposílaly hlasy tak je v pr**** :) trochu logiky
  • Akorat ja bydlim na vesnici a navic na vysocine a pochybuji ze tady budes mit koncert .snad se mi to vyplni nekdy ze te uvidim
  • tak co daliku jak se máš užíváš si víkend já teda jo nevím jak ty ale já budu snídat jo a abych nezapomněla pozdravuj sabču jo vaše klaudinka milujitě daliku. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Bohužel taky ne ale někdy bych fakt chtěla ale vždycky je to strašně daleko. :( :( :( :( a co škola?
    • Já bych taky někdy chtěla na Dalíkovo koncert.
      Škola dobrý, a nuda.
      A jak ses měla ty ve škole?
  • Poslište holki sem tadi nova a dalik se vraci do superstar paa.:)
    • What? No jo Dalík je nejlepší:) a nechtěla bys náodou napsat tadY s tvrdým Y? Vic toho radši komentovat nebudu , radši =D
  • Čo sa týka toho stretnutia dievčatá, ja asi nebudem môcť, okrem toho že som teraz dosť vyťažená, mi rodičia asi nedovolia stretnúť sa s niekým, koho ani prakticky nepoznám :( No nevadí no. A k tomu pokecu, nejaký čas som tam bola a písali mi samí úchyláci. Takže by som vám ho moc nedoporučovala, skôr niečo iné.
    • Co ttak fb?(:
  • No čo už držíte radšej svoje papule čoooooo???:D:D
    • zavri si klapackuu my sme boli len na treeningu.Ja už som tu a dúfam že za chvíľu pride Slepica.A dúfam že príde Timi ale on to maaa Ďaleko zo žiliny do bratislavy.........Ale drzat papule sa nechystame mame plan ako ho odtialto odpalit dohodli sme sa na treningu...hahahaha
  • Ty máš v pokoji televizi?
    • Ano :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit