-
Ahoj Dalíku, užij si to na tom koncertě. A měj se hezky! :)
-
so keren muken les pre svoboda
-
Jé to by bylo bezva, kdyby jsme se všechny co si tady píšeme, včetně tebe Dali, sešli a pokecali. No bezva by to bylo asi jen pro nás. Kdyby se mi o tom alespoň zdálo.
-
Dali, já už teď končím (i když se mi nechce), tak ať dopadne dobře ten fotbal. Užij si to ve zdraví a večer ahoj.
-
-
Děkuju moc :), tak večer ahooj :)
-
-
Dali, už tady někdo za tebe píše. Já se jen rozloučím. Měj se hezky, dobrou a klidnou noc.
-
-
Ako si nato prišla? :(
-
-
Čauky♥dali ahojky
-
Proč ti na tom tak záleží Jozo, aby ti dalik odpovídal na takové kraviny co tu píšeš. To je každého věc a nikomu do toho nic není. A já nechápu co v tom vidíš, je to normální. A buď tak laskav a už neotravuj. Díky
-
-
no ja neprestanem nech my dalibor odpovie.to je take tazke povedat nie nikdy som to nerobil?asi pre neho ano alebo odpovie ano robil som to a co mas s tim nejaky problem.takze ja si myslim zeeeeeeeeeeeee nejdem sa vyjadrovat,.prosim ta odpovec.s nikym inym sa tu nebavim len snim nestarajte sa do teho prcky jasneeeeeeeeeee
-
-
Kurv* jdi uz do pic* ty zdechlino pojeban* ty jsi jedine prcek a ja se do toho budu starat Nenecham abys ho tu porad otravoval
-
-
Buzik a ešte dáva dislajky. :D
-
-
Prečo ho obťažuješ ? -_- >_<
-
-
myslis mna?
-
-
Teba. Neviem kto iný okrem teba sa tu pýta nechutnosti, je to jeho osobná vec! To sa môžeš vypytovať v osobitke nie tu!
-
-
-
nenazývaj ma prcka ja sa neni pre teba žiadna prcka...... *16*
-
-
Lenka si zabila. :DD
-
-
-
-
Priznaj saaaa davaj!!!
-
čo by si my asi povedal k tomu co je na yotube to vytah to co ta napadlo?
-
-
No comment :D
-
-
videl si ma uz na fotkach
-
-
-
A odepíšeš na ty otázky co jsme ti psali???