Přejít na výpis diskuzí

Dalibor Slepčík

OSOBNOST 26.10.2015 
9000 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou strašně roztomilý!!!Ale můj malej bratranec už si stoupá tak ho nejde uhlídat!!! :)
    • Jo, tak to věřím, Adrianek je taky někdy k neuhlídání :D
  • Par pratel :)))
  • Já to mám stejne já tě taky miluju nikoho jinýho mame to stenjné. *14* *14* *14*
  • A vi máte dům??? :):D
  • S vami býva už iba Sabča??:)
    • Ano :)
  • Ahoj Dali konecne ses ozval hodne holek se tu na tebe trochu nastvali a uz tu nejsou priznavam se ze i me to trochu zklamalo ze uz sis tu s nami prestal psat ale take jsem si rikala ze je to asi kvuli tomu ze mas toho moc koncerty skolu trening ja osobne bych to vsechno fakt nestihala doufam ze se nam zas brzy ozves
    • Ano, mám toho opravdu hodně, nezlobte se na mě holky, já za to nemůžu.
      A jak si psala, že některé holky už z tadyma odešly, tak to jsem si všiml, dneska jsem si něco přečetl, ale ty věrné fanynky zůstávají :)
      • Jojo ja te mam porad stejne rada porad jsem tu cekala az se zase ozves verila jsem tomu a porad posloucham tve pisnicky a jak se mas a za ty koncerty ti dekuji i ja a promin ale 10.dubna do Brna nemuzu jedu ze skolou na 3 dny do Holanska mozna priste vsak to neni naposlet co budes v Brne urcite tam jeste pojedes zpivat
  • Vy trapky klidně si řikejte co chcete jste mi upně ukradene navic nechapu co na Daliborovi vydite a vite to jiste ze vas ma rad kdyby vas mel rad tak aspon 5 minut si na vas da cas ale vas to prece nezajima i kdyz si treba doma o vas rika to jsou takove kra*y oni si fakt myslej ze je mam rad a ze jsem si s nima rad psal atd vam holky fakt neni pomoci
    • Hele nenadávej nám laskavě a dej si odchod. Co na Daliborovi vidíme, je naše věc a tobě do toho nic není. A co on si myslí o nás, tobě musí být ukradený.
  • A mas snapchat?
    • Ano mám :)
  • Jseš tu Dali.....nebo kdy tu budes .......??jsem tu každý den a nikdy te nezachytnu...
  • Co máš rád za zvíře???
    • Mám rád psy :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit