-
Ahoj Dali, dneska jsem šla ze školy s kamarádkou a ona pořád zakopávala!! O všechno možné..
-
-
Ahoj Niki to zakopávání si myslela mě že jo a promiň že sem ti buď šlapala na boty nebo málem vylila skleničku.:-)
-
Co se to dneska děje? :O
-
-
Vte co nemužu pochopit že mě tolik milujete ja miluju jenom jednu holku a to je Sara vavreková ale pochopteto ja nechci žadnou Natalu sivakovou nene ketrin redajovou ale ja ze žadnou holkou nemam ditě s danou biliovou je jsem to ještě mladej miluju jenom Sara vavrekovou a řeklu to v neděli v SUPERSTARU jesli nevěřite tak se na to koukněte a uvidite *14* *14* *14* miluju tě saro *14*
-
Nazpíváš zase nějakou písničku? ♥
-
-
Chtěl bych, snad jooo :)
-
-
Už teď se těším :))
-
-
-
Dalikk,čo zvätčša dostávaš na narodky?:)
-
-
Čokolády vždycky nějaké :D :)
-
-
Dali, nám by vyhovovalo, kdyby si byl v každém městě, kde bydlíme. Kdyby ses s námi sešel jen tak, protože na koncertě není žádná šance se s tebou potkat. Bylo by to bezva, ale jen pro nás co?
-
-
Omlouvám se, ale takhle to nejde. A na koncertech máte vždycky možnost se se mnou setkat a vyfotit se :) nebo pokecat :)
-
-
Ahoj Dalibore, tak jsem se po 8 dnech vrátila zpět domů. Všude dobře doma nejlíp. Moc jsem se bála, že než se vrátím, tak už nebudeš na těchto stránkách. Jsem moc ráda, že si tu dál se všema píšeš. Také bych ráda něco napsala, ale asi by to bylo dlouhý a nevím jestli by tě to bavilo číst.
-
-
Ahoj Dano, jak sis to užila? :)
Klidně piš, jestli se chceš na něco zeptat nebo mně něco říct :))
-
-
Jsi dobri zpěvak ti a 3tepan Urban veřime vam.
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
*2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Dik holky za podporu
-
-
Zalozis si nekdy kapelu nebo budes zpivat Jen se Sabcou
-
-
Chtěl bych zpívat nejdříve jen duety se Sabčou a později by zpíval každý sám :)
O kapele jsem zatím moc nepřemýšlel.
-
-
Ako často bývaš na skype??:)
-
-
Skoro vůbec :D
-
-
Dali si tady odpovez mi prosim Melinda je tvoje spoluzacka nebo faninka?
-
-
Odpověděl jsem níže :)
-