-
Dan!!!!
Crazy loop je skvělej! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
HHmmmmmmmmm
No tak Dan mě dost překvapil s jeho novým klipem,ale je to moc hezký a naštvaná na něj nejsem,protože se holt asi mělo tak stát a myslím si že je nejlepší a má nejkrásnější hlas ze skupiny O-ZONE no tak co vy na to??
A už se na něj PLS nezlobte *3*
A stejně vždyť on sám řekl,že budou spolu ještě vystupovat a že skupina O-ZONE ještě neskončila!!! *3* *4* -
-
Re: HHmmmmmmmmm
To sice možná řekl ale tak před dvěma lety. Momentálně spíš nasral Radua i Arsiho, protože v jedný rumunský show řekl že se O-Zone rozpadli kvůli tomu že Radu a Arsenie neměli na víc. Naposledy jako O-Zone zpíval na silvestra Arsenie a Radu s Connect-R(rumunský raper)
Dan je zajímavej tvor. Podle mě trošku falešnej ale kdo dneska není *1*
-
-
tak to je hustý!
Hej,viděla jsem jen asi prvních třicet vteřin z toho jeho novýho klipu.Teda měla jsem ráda O-Zone,a nasral mě,když je tak potrh.takže jsem naštvaná a vytlemená z jeho novýho klipu!Je to pěknej úlet! *4* -
the power of shower
crazy loop - the power of shower...to je Danove cd a je fakt super...kym som si ho zohnala ta preslo dost casu ale nakoniec ho mam a som hrozne stastna ze mam internet...!!!!!! bez neho by som nic nemala...piesen Despre tine cant je kraaaaaasna ... odporucam *14* ... a este, ked sa niekto nieco dozvie noveho alebo bude mat najnovse info tak mi posielajte spravy na moj mail prosiiiim.... -
Happy
Hello Dan! How are you? My favorit klip is Crazy Loop!!! Very Very Vary KING!!!
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
BEAUTIFUL PIZZA!!!(favorit junk food)!!!
+ and youuuuuuu!!! *1* *1* *1* *1*
+ and yuk IDIOT PEOPLE!!!-hi hi hi
lot lot lot lot lot KIS KIS KIS!!! -
Danny
Dan vydal klip k písničce crazy loop!
*15* -
zlatíčko
Dan je fakt zlatíčko. -
-
Re: zlatíčko
Hmmmmmmmmmmmmmmmm asi máš pravdu
*14*
-
-
I love you for ever and i want to go with you in bed and stay there for ever bye sweetheart *4* *14*
-
Miláček
Moc ho zbožňuju!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
I Love You Dan Balan
Dan je super chlap kdyz kdyz jsem byla na prazdninach tak jse ho potkala dal mi podpis a nechal se semnou vyfotit ja jsem byla v 7 nebi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I Love You Dan Balan
a kde ste se potkali??? pls *7*
-