Přejít na výpis diskuzí

Dana Batulková

OSOBNOST 13.7.2007 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky

Paní Dano, nikdy jsem takhle nikomu nepsala, ale Vám musím, jste naprosto úžasná žena, protože jsem všem ukázala, co žena v 50 letech dokáže, že není odepsaná a stará. Jsem taky narozená ve znamení ryb a zrovna jsem se rozvedla, je mi 40 let a chci začít znovu a jinak. Vy jste pro mě veliké povzbuzení, že v každém věku lze začít znovu a že člověk může dosáhnout i toho, o čem ani nesnil. Děkuji. Eva
    • Re: Díky

Evo, jsme na tom stejně a máme stejné pocity. Je mi 43 a rozvádím se, Dana pro mě taky je velkým povzbuzením a taky je to poprvé, co jsem někomu takhle napsala. Držím palce k novému a lepšímu začátku, to staré, špatné nechat minulosti! Ať se to povede!
  • SUPER

Jak úžasné ukázat že i zralá žena dokáže své diváky oněmět nádherným tancem!! Opravdu skvělý tanec se super tanečníkem! *3* *3* *3*
  • radost

Dano, Honzo, moc jsme Vám s dcerkou Kristýnkou (narozena v březnu 2002 v Rybách, jako Vy) fandily (žijeme spolu samy). Kristýnka říkala, že se s Honzou Onderem k sobě moc hodíte, chce si schovat Vaši fotku z dnešních novin, a pro mě, skoro 44 letou mámu jste velkým povzbuzením do života. Byla radost sledovat sobotní Star-dance, jinak se na TV nedívám vůbec, není čas. Přeji Vám i Honzovi moc štěstí v osobním životě, ta druhá dvojice tančila taky nádherně, ale ve Vás dvou bylo něco velkého, úžasného navíc a to po celou dobu soutěže. Sama bych si přála něco takového prožít, co jste zažila díky soutěži Vy. Zdravíme Vás oba! Šárka a Kristýnka
  • vzkaz

Daně jsem vítěztví ve STARDANCE moc přála a fandila moc se mi v tom líbila měla hezkého sympatického partnera slušelo jim to i přes ten věkový rozdíl.Byli jste oba SUPER *14* *14* *14*
  • Dana

Daně jsem vítězství ve Srart dance přála a jsem moc ráda, že to vyhrála. Je skvělá *3*
  • To jste jim to nasekala...

Jste bezvadná.Promiňte, že Vám připomenu Váš věk, ale právě proto, JSTE 1!!! *14* Prostě - nasekala jste to těm "mlaďasům"!!! a to je velice hezké a úctyhodné. Jste nejen pěkná ženská, ale zřejmě máte i pevnou vůli. BLAHOPŘEJI!!! *3*
  • Dárek...

Velká gratulace ke krásnému vítězství v nádherné a těžké soutěži. Je to i krásný vánoční dárek divákům, fanouškům a všem okolo Vás. Jste úžasná! Velký dík Vám, ale i Vašemu skvělému, mladému tanečnímu partnerovi Honzovi.
  • Danuška

Danuško,moc jste se nám líbila,byla jste naprosto dokonalá.MOC JSME VÁM TO PŘÁLI.A Honzík jedním slovem bomba.Máme Vás moc rádi *4*
  • Jste největší hvězda StarDance!!!

Moc Vám gratuluji byla jste opravdu velkým překvapením a všechny jste nás ohromila svým velkým talentem a Vaší krásnou duší děkuji za krásné zážitky moc Vám fandím a přeji mnoho štěstí *4*
  • Skromná a soudná

To, co Vám chci napsat není o tanci. Tančíte hezky, ale jak jste i sama řekla, tanečně byla Z. N. přeci jen lepší. Mě však především zaujala ta vzácná souhra mezi tím, jak vypadáte a jak se chováte. Jste sympatická a atraktivně vyhlížející žena, jakých je zvláště mezi herečkami určitě víc, ale ten Váš projev, plný skromnosti, prostý i jen náznaků nějakých hvězdných manýrů, ta Vaše přirozenost, je něco, co se tak často nevídává. Věříte, že z celé Star Dance, jsem nejraději pozoroval, jak se tváříte ? *4*

Miroslav - KV

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit