-
sbohem dano
Škoda že umřela byla to dost dobrá herečka docela dost mě to vzalo sice jsem ji neznala ale měla jsem ráda film At žijí duchové ale ted se s tim už nedá nic dělat budu se muset já s tim smířit i ostatní co ji měly rádi. *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Sbohem Dano
Upřímnou soustrast celé velké rodině. Nikdy na tebe nezapomeneme, nejen jako na Leontýnku, ale hlavně na prima člověka a kamarádku.Hanka St. -
upřímnou soustrast rodině ..
.. je neskutečné, co někteří lidé při této smutné události dovedou vyfabulovat za nesmysly (mobil, kouření, etc.).
Přesto se připojuji k vyjádření soustrasti blízké rodině Dany - její Leontýnka bude pořád blízká nám, naším dětem, vnukům, apod. -
Sbohem
A
t žijí duchové -nejkrásnější pohádka
Leontýnka- nejhezčí dětská role
Škoda paní Vávrové, že zemřela v tak
mladém věku *4* -
Sbohem Danusko...
Je to velice smutne,ze odesla tak brzy...preji hodne sily cele pozustale rodine. Verte, ze je Dana navzdy s Vami a tak zustane i v nasich srdcich.... *4* *4* -
Kdo to je
Možná to její manžel je, v televizi říkali, že byl o 28 let starší. -
Mobily zabíjejí. Strašné!
Je velmi smutné, že telekomunikační firmy tají škodlivost mobilních telefonů. Je strašné, že za to platí životem takto talentovaná umělkyně, laskavá žena a milující matka! Upřímnou soustrast! Rovněž odbarvování a barvení vlasů vede k rakovině! Buďte opatrní! *9* -
-
Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
když hulila jak fabrika,tak se to dalo čekat,že tak dopadne -
-
Re: Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
teda aspoň myslím-jak už to byvá u téměř všech umělců zvykem -
-
Re: Re: Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
ale každopádně,jak hrála tu Leontýnku,tak to byla moje oblíbená postava -
-
Re: Re: Re: Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
ale je to škoda-taková krásná,mladá zemřela
-
-
-
-
-
Navždy krásná Leontýnka
Je mi to také velice líto, že zemřela tak mladá a talentovaná herečka, byla to má bezkonkurenčně nejoblíbenější dětská hvězda, vždy ze sebe vyzařovala velkou dobrotu.Nechtěl jsem té hrozné zprávě vůbec věřit.Je to velká ztráta *9* -
kdo to je
S kým to je na té fotce? Snad to není její manžel.To by snad musela být slepá. -
LEONTÝNKA
Je mi to moc líto,ne jednou si zpívám žalky dumky a co já?Upřímnou soustrast Vaší rodině. *4* *4* *4*