-
karin
Tato herečka mi mnoho dala..nezapomenu na její krásnou roli v Ať žijí duchové...
...a co já? Stěžuju si svému stínu..
Posílám pozdravy aspoň tam nahoru, do nebe! -
Skoda jej....
Bola to moja detska platonicka laska. Zbohom. *4* -
Co dělají ti docenti ve výzkumácích!!!
Chtěl bych kondolovat rodině. Jen se omlouvám, ale co dělají ti docenti ve výzkumáku. Pořád se mluví o tom, že už mají lék na rakovinu a ono to je blábolení v televizi. Je to strašné, byla starší jen o dva roky. Kamil -
Vzpomínka
..Prošla jsi mým životem letmo, jako mladší sestra Hanky.. Přes to tak, že na ty chvíle vzpomínám.Je mi to moc líto. Monika -
sluníčko
Danuško, nikdy na vás nezapomeneme, pro mne a mého synka jste tu pořád, rozdáváte úsměv a hřejete na duši. Děkujeme za to, že jste tu byla a jste a hluboce se klaníme. -
leontýnka
pro mě jsi stále živá, má dětská lásko..... -
Pohádkové bytosti
Pohádkové bytosti bývají nesmrtelné. A jako Leontynka nesmrtelná zůstanete. *4* -
Danuška Vávrová-půvabná žena a talentovaná herečka
Stěžuji si svému stínu,kdo mi podá kopretinu,kdo mi srdce zahřeje,když mám na něm závěje...Danu budu mít už navždy spojenou s Leontýnkou Brtníkovou z Brtníku...budiž ji země lehká... -
Sbohem, Leontýnko
Byla jste rozkošná v dětských rolích a dokázala jste, že jste opravdová herečka i v dospělosti (př. Stalingrad). Sbohem, Dano, díky Vám zůstává naše dětství stále živé. -
Je mi to moc líto
Je mi to moc líto, měla jsem ji jako herečku i režisérku ráda.