Přejít na výpis diskuzí

Dana Vávrová

OSOBNOST 31.12.2006 
62 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karin

Tato herečka mi mnoho dala..nezapomenu na její krásnou roli v Ať žijí duchové...

...a co já? Stěžuju si svému stínu..

Posílám pozdravy aspoň tam nahoru, do nebe!
  • Skoda jej....

Bola to moja detska platonicka laska. Zbohom. *4*
  • Co dělají ti docenti ve výzkumácích!!!

Chtěl bych kondolovat rodině. Jen se omlouvám, ale co dělají ti docenti ve výzkumáku. Pořád se mluví o tom, že už mají lék na rakovinu a ono to je blábolení v televizi. Je to strašné, byla starší jen o dva roky. Kamil
  • Vzpomínka

..Prošla jsi mým životem letmo, jako mladší sestra Hanky.. Přes to tak, že na ty chvíle vzpomínám.Je mi to moc líto. Monika
  • sluníčko

Danuško, nikdy na vás nezapomeneme, pro mne a mého synka jste tu pořád, rozdáváte úsměv a hřejete na duši. Děkujeme za to, že jste tu byla a jste a hluboce se klaníme.
  • leontýnka

pro mě jsi stále živá, má dětská lásko.....
  • Pohádkové bytosti

Pohádkové bytosti bývají nesmrtelné. A jako Leontynka nesmrtelná zůstanete. *4*
  • Danuška Vávrová-půvabná žena a talentovaná herečka

Stěžuji si svému stínu,kdo mi podá kopretinu,kdo mi srdce zahřeje,když mám na něm závěje...Danu budu mít už navždy spojenou s Leontýnkou Brtníkovou z Brtníku...budiž ji země lehká...
  • Sbohem, Leontýnko

Byla jste rozkošná v dětských rolích a dokázala jste, že jste opravdová herečka i v dospělosti (př. Stalingrad). Sbohem, Dano, díky Vám zůstává naše dětství stále živé.
  • Je mi to moc líto

Je mi to moc líto, měla jsem ji jako herečku i režisérku ráda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit