-
Nebe
Budete nám chybět! *9*
Další umělecká hvězda přibyla do nebíčka *4* -
Děkuji
Paní Vávrová, děkuji že jste ... -
-
Re: Děkuji
Bohužel byla...
-
-
Leontýnka...
Zdravím,pškná role,pěkná herečka...ale ve 13 se zakoukat do kameramana o hodně staršího...co ji asi učil,když s ním zůstala a pak si ho vzala...škoda že nejsem kameraman....jojo,držím palce... -
Musím souhlasit Leontýnka
je jednoznačně nejkrásnější dětská filmová postava *4* *3* *4* -
Dana Vávrová
Dobrý den,chtěla jsem Vám poděkovat za násherný herecký výkon ve filmu Ať žijí duchové!,hezkou maličkou roli máte v Kulovém blesku,jak se smějete vašemu ,,bratrovi'' za ten sprostý obrázek.Jinak jste fajn,lepší než vaše sestra Hana! -
Ať žijí dětské filmy
Paní Danuško, včera jsem dětem pořídila DVD "Ať žijí duchové". Shodou okolností jsem dnes syna musela nechat doma ( s teplotami) a už to stihnul skouknout 3 x. Před chvílí jsem mu ukázala, jak dnes Leontýnka vypadá...culil se "pod fouskem" :-). S dětskou nostalgií jsem na tom jako pan Petr, takže mě moc těší, že i mým dětem jste všichni z tohoto filmu učarovali a ještě jednu poklonu musím složit i panu Svěrákovi. Přeji hezké Vánoce, ty naše letošní budou v duchu Duchů *4* . -
Brontosaurus
Vše nejlepší k narozeninám.-) Škoda,že dnes již nedávají film Brontosaurus, kde byly výborné texty od Lenky Filipové a také film Leť ptáku leť -
At žijí duchové
Jee Leontinka to mám radost ten film a Vaše postava je velká nostalgie jsem ročník 1973 takže si ten film spojuji z dědstvím musel jsem si jej pořídit i na dvd myslím že jste byla nejhezčí dětská hvězda u nás přeju hodně dalších uspěchu v německu *4* -
Stalingrad
Dobry den Dano viděl jsem vás v německém snimku Stalingrad ( alespon myslim ze jste to byla vy :)) tak gratuluji k slusnemu vykonu :) byla jste super -
dumky žalky
ty náno, není nad hezký úsměv sympatické ženy *4* To se tam má tvářit kysele jak Bobošíková v Sedmičce na Nově? *13*