-
Leontýnka
*4* *4* je škoda mladého života,je škoda Leontýnky.Jakoby odešlo kus dětství a člověka to nutí se zamýšlet.Posílám paní Danušce pomyslnou náruč KOPRETIN.Sbohem. *4* *4* -
Postesknutí
... je mi moc líto, že ze světa zmizel Váš nakažlivý úsměv. Proč ti vlídní odcházejí tak brzy...? -
Škoda
Od malička byla toto má oblíbená herečka.
Byla skvělá, ale nepředpokládala jsem , že
by ze světa odešla tak brzy.Je to něco,
jako kdyby odešlo kousek vašich vzpomínek
na dětství. *9* -
LEONTÝNKA
Je mi to moc líto,ne jednou si zpívám žalky dumky a co já?Upřímnou soustrast Vaší rodině. *4* *4* *4* -
upřímnou soustrast rodině ..
.. je neskutečné, co někteří lidé při této smutné události dovedou vyfabulovat za nesmysly (mobil, kouření, etc.).
Přesto se připojuji k vyjádření soustrasti blízké rodině Dany - její Leontýnka bude pořád blízká nám, naším dětem, vnukům, apod. -
sbohem dano
Škoda že umřela byla to dost dobrá herečka docela dost mě to vzalo sice jsem ji neznala ale měla jsem ráda film At žijí duchové ale ted se s tim už nedá nic dělat budu se muset já s tim smířit i ostatní co ji měly rádi. *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Brontosaurus
Vše nejlepší k narozeninám.-) Škoda,že dnes již nedávají film Brontosaurus, kde byly výborné texty od Lenky Filipové a také film Leť ptáku leť -
Ať žijí dětské filmy
Paní Danuško, včera jsem dětem pořídila DVD "Ať žijí duchové". Shodou okolností jsem dnes syna musela nechat doma ( s teplotami) a už to stihnul skouknout 3 x. Před chvílí jsem mu ukázala, jak dnes Leontýnka vypadá...culil se "pod fouskem" :-). S dětskou nostalgií jsem na tom jako pan Petr, takže mě moc těší, že i mým dětem jste všichni z tohoto filmu učarovali a ještě jednu poklonu musím složit i panu Svěrákovi. Přeji hezké Vánoce, ty naše letošní budou v duchu Duchů *4* . -
Co dělají ti docenti ve výzkumácích!!!
Chtěl bych kondolovat rodině. Jen se omlouvám, ale co dělají ti docenti ve výzkumáku. Pořád se mluví o tom, že už mají lék na rakovinu a ono to je blábolení v televizi. Je to strašné, byla starší jen o dva roky. Kamil -
Skoda jej....
Bola to moja detska platonicka laska. Zbohom. *4*