-
Nebe
Budete nám chybět! *9*
Další umělecká hvězda přibyla do nebíčka *4* -
Je mi to moc líto
Je mi to moc líto, měla jsem ji jako herečku i režisérku ráda. -
sluníčko
Danuško, nikdy na vás nezapomeneme, pro mne a mého synka jste tu pořád, rozdáváte úsměv a hřejete na duši. Děkujeme za to, že jste tu byla a jste a hluboce se klaníme. -
Vzpomínka
..Prošla jsi mým životem letmo, jako mladší sestra Hanky.. Přes to tak, že na ty chvíle vzpomínám.Je mi to moc líto. Monika -
karin
Tato herečka mi mnoho dala..nezapomenu na její krásnou roli v Ať žijí duchové...
...a co já? Stěžuju si svému stínu..
Posílám pozdravy aspoň tam nahoru, do nebe! -
NEZAPOMENU !!!
MILÁ LEONTÝNKO BYLAS MUJ VZOR JA A MOJE SESTRA TE ZDRAVÍME A NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME VZPOMÍNAT AHOJ NELLY A ULRICO *9* -
:-(
škoda že zemřela....vždy jak jsem byla malá tak jsem si na Leontýnku hrála.....pozdravuju tě Leontýnko *9* -
Sbohem...
Sbohem Dano,posílám sílu vašim dcerám,mám děti ve stejném věku,které stejně jako já vyrostly na filmu Ať žijí duchové!Přeji jim,aby dokázaly jít životem jako Vy. *4* -
kdo to je
S kým to je na té fotce? Snad to není její manžel.To by snad musela být slepá. -
Mobily zabíjejí. Strašné!
Je velmi smutné, že telekomunikační firmy tají škodlivost mobilních telefonů. Je strašné, že za to platí životem takto talentovaná umělkyně, laskavá žena a milující matka! Upřímnou soustrast! Rovněž odbarvování a barvení vlasů vede k rakovině! Buďte opatrní! *9* -
-
Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
když hulila jak fabrika,tak se to dalo čekat,že tak dopadne -
-
Re: Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
teda aspoň myslím-jak už to byvá u téměř všech umělců zvykem -
-
Re: Re: Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
ale každopádně,jak hrála tu Leontýnku,tak to byla moje oblíbená postava -
-
Re: Re: Re: Re: Mobily zabíjejí. Strašné!
ale je to škoda-taková krásná,mladá zemřela
-
-
-
-