-
dan
Tenhle chlap vi o cem zpiva !!!o to vic je to smutny,protoze je to o pravde.. *5* -
-
Re: dan
To máš recht,souhlasím s tebou ačkoliv Landa je super chlápek.Poznala jsem ho osobně.
-
-
Už mě to s**e
nechápu, proč sem lezou ty pitomci s těma porouchanejma názorama na Landu.......... At si teda lezou na 50centa, Madonu nebo naky jiny sracky co nemuzu ani slyset... a tam at si pisou. Ze byl Landa nacek, no a, a komu to vadi at si ho nevsima,a jestli byl nebo je rasista, dyt to je jedno, ne? Každej je jinej... Miluju Landovu hudbu a Landu jako takovyho obdivuju.... WHITE POWER!!! *5* -
-
Re: Už mě to s**e
Nevim proc nekteri lide Landu odsuzuji každy mame svoji minulost at tu lepsi nebo tu temnou.Landa je velice inteligentni a sarmantni mužskej a proto co vsechno už udelal si zaslouži uznani jen blbec ho muže odsuzovat.Diky Lando,že jsi! *3*
-
-
Tak má vypadat chlap
Zdravím,všechny co jsou fandové Daniela Landy.Chci říct že toto je chlap na svém místě,jeho skladby poslouchám už léta,jak víte dobře, víno taky zraje a tento člověk,vyzrál v dobrého člověka,který je tvůrcem i interpretem skladeb a děl,co v naší republice nemělo obdoby *4* .Vždycky jsem si přála se sním setkat *3* ,nebo vidět jej naživo,to se mi poštěstilo až letos v dubnu v Ostravě na koncertě Československo 2008.Byl to pro mně zážitek na celý život,při jeho nových písních mi běhal mráz po zádech.Bylo by škoda kdybychom přišli o takovou špičku,na naší hudební scéně *14* Nevíte někdo kdy vyjde nové DVD.Zdravím Dana,jsi prostě jednička. -
-
Re: Tak má vypadat chlap
ahojky,já byla v Plzni ted na jeho koncertě,prostě špička,prostě nezklamal,,,a album by prý mělo vyjít v březnu,prý se opozdilo kvuli jeho bouračce a zlatýmu draku tam říkal,přeji hezký večer *3* -
naposto s tebou souhlasim, taky jsem byla na jeho koncerte(ale v praze) a ty novy pisnicky byly moooooooooooccinkymoooooooc
pekny ale nejvic se mi libil ten Eurosong, byl to uzasny zazitek i kdyz jsem stala v zadu i mixaznich boxu. tim chci rict ze stbou naprosto souhlasim a nechapu lidi co ho odsuzuji kvuli orliku a rikaji o nem ze je fasista, ty se asi nikdy nezaposlouchaly do jeho hudby!!!! -
naprosto s Tebou souhlasim.
Je to uzasne charismatickej chlap, kterych je malo. Vynikajici hudebnik, textar a clovek.
Dane, vykasli se na vsechny, kteri po Tobe plivou,plivou proto, protoze na Tebe nemaji, zavidi, anebo jsou zamindrakovany jinak.
-
-
změna
Ty si myslíš ja že člověk se nemůže změnit??? *5* -
-
Re: změna
Jo jako muze, ale tak proc by se menil Landa kdyz kazdej vi ze nackem je a zustane???Je to fajnej typek, dycky ho na akcich pravicaku radi vidime...;) Jenom nechapem proc v mediich rika ze se distancoval, kdyz to neni pravda a kazdej od nas to vi, ale nevadi:) *5*
-
-
kapacita
dan je ten nejlepsia moc mu fandim strasne radab bych si stim clovekem chtela podat ruku -
-
Re: kapacita
Tak to nejsi sama, ja jsem jim uz doslova postizena:-), jeho CD tocim kazdy den a nikdy se neomrzi.
At je jaky chce, ma velkou pravdu, az to boli v tech textech.
-
-
88!!!!!
CuSS lidi Landa je fajnovej chlap ale mam pro vas asi smutnou novinu nackem byl a zustane, ale nevadi!!! 88 forever!!! Nikdy se ti to kamo nesmaze ale to prece neni skoda;)Antifa hahaha *13* -
-
Re: 88!!!!!
proti rasizmu antifa,proti fasizmu antifa!!!Vsem skopcackym pryvrzencum,preju aby skapali na rakovinu varlat nebo nejakou jinou sracku,to je jedno,nechapu proc se nekdo rozhodne reprezentovat nacismus.Vzdyt jste v te dobe ani nezili a nemate poneti jake utrpeni fasismus siril po celem svete,kolik nevinych deti zen a muzu zemrelo kvuli nacistum,jake utrpeni museli snaset ¨statisice lidi kteri mohli zit normalni stastny zivot a misto toho je narvaly do koncentraku jen proto ze se narodili,tam zili v nelidskych podminkach a pak je proste nahazeli na hromadu uhrnuli buldozerem a nechali hnit,v lepsim pripade spalili.Je to hruzna predstava,je mi z nacku nabliti,pokazde si rikam:PROC?! jaky to ma vse smysl???nackove jste ubozi a smesni ubozaci kteri si dokazuji silu ktera nebyla silou ale srackou zasreneho psychopata jmenem adolf hitler,cyrhozu jater a rakovinu tlusteho streva,mor bolest vam ze vam neni hanba vy individua
s o velikosti mravenci kulky,vy sraci bezte se zahrabat *8* *7* -
-
Re: Re: 88!!!!!
Moc silna slova. Pamatuj, ze co jinym prejes, muze se obratit proti Tobe.
Asi ses trochu natvrdlej, nebo jsi neposlouchal nikdy jeho texty, cises zblblej z bulvaru.
Dan nikdy nacek nebyl, tak nevim, co to tady placas.
-
-
-
landa
ja sem s nim jeste nechlastal tak nemuzu soudit -
Navždy
S Landou jsem vyrůstala s Landou také zemřu... Zůstanu navždy věrná=0)* -
-
Re: Navždy
Ja taky:-).
Mrazi me v zadech nejen z jeho hudby a textu, ale i z nej samotneho, kdyz ho vidim.Jeste zadnej chlap na me nepusobil tak charismaticky.
-
-
Ale Orlík byl taky super
Nechápu ty lidi co tenkát Orlík tak krytizovali! Možná to mohlo urážet to minimum cikánů co tu pracovali a nevezli se na soc. dávkách ale těch tu stejně moc nebylo a dnes jich je ještě míň!!!!
Jo a s názory na komunizmus (Zahrádka) a fašiznus (Faschos) plně souhlasím. Podle mě se měli všichni komunisti po revoluci potrestat(nebo alespoň hlavní představitelé) -
nahravka z bratislavy
sliseli ste koncert z bratislavy?
http://www.media.ke-ma fia.com/