Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj

tady prostě nejde jen o to stále někoho kritizovat...teď si představte, že jste landa a každý den na vás útočí kritici: ,,ty jsi takovej, a jen se schováváš za pěknou masku...přitom jen ze všeho těžíš,,...bavilo by vás tohle den co den poslouchat?-divím se, že se vším už dávno nesekl...měli by jsme ho obdivovat, jelikož to musí být nesmírně silný(uvnitř) člověk...on jediný, když to tak řeknu, ze všech osobností, to myslí s naší vlastí opravdu dobře...jen se snaží, aby se nám tu žilo líp...a co z toho má?-jen tupé urážky, které ho nikdy nepřestanou pronásledovat.Myslíte si, že je to hvězda a má jednoduchej život, ale tak to není-je to člověk jako každej z nás...jen se prostě dostal tak daleko, že to někteří lidé prostě nemůžou a ani nechtějí pochopit...každej člověk v této zemi má jinej názor, a tak se nemůžeme divit, že jen slepě(kolikrát ani neví o čem mluví) kritizují.s tím prostě nikdo z nás nic neudělá, život už je takovej...jen vás prosím, snažte se to landovi ulehčit a hned nevybuchujte, když ho někdo bude urážet...dokažte, že jste na tom rozumově líp než oni a nenechte se jimi splést...kritice se prostě jinak bránit nedá.Sprostá slova jsou k ničemu...nikomu to nepomůže, jen se můžete tak maximálně půl hodiny dohadovat, ale o tohle landovi fakt nejde...jsme přece národ, tak držme spolu!
    • tosemjá

Krásná, výstižná slova, se kterými naprosto souhlasim, neni k tomu, co dodat a líbí se mi i tvá otázka, kdo je vlastně Bůh. Máš asi pravdu, když ho vlastně nikdo nikdy neviděl, ale co když je pro každého Bůh něco, nebo někdo, kdo pro něj má určitou hodnotu, popřípadě tu největší? *7* *4*
      • Re: jj

Stejně je zvláštní, že si pod slovem Bůh představí každý něco jiného(přesně jak si to psala)...a právě to je ono-co člověk to názor...s tímhle se musí každý smířit po svém.Někdo se prostě těžko vyrovnává se skutečností a možná tu kritiku nemyslí až tak zle...třeba se jen dana bojí, možná jeho názory úplně přesně nepochopí...no je to každopádně každýho život a je jen na nás, jak si s ním naložíme...dan si to prostě udělal po svém a to se moc lidem nelíbí
      • Re:jj

jj, v tomhle máš určitě pravdu, ale stejně myslím, že člověk nikdy Bohem být nemůže...ale jo, beru to. *4*
  • fanynka L.

Miluji Landu a zbožnuji jeho hudbu,pro mě je ten NEJ..... *14*
  • I LOVE landa
  • ANTIFA- Internetový bojovníci

Svět je plnej malejch dementích hovad, který o něm nic nevědí, ale vypustěj z huby takovýhle kokotiny... A pak když s nima někdo mluví tak mu řeknou: nacista je zkratka pro slovo nacionalista ale vlastenec neni to samí jako nacionalista.... tak co to je? Chce se mi brečet s názorů některejch lidí tady....
    • Re: ANTIFA- Internetový bojovníci

tomuhle se totiž ve zkratce říká ,,maglajs se slovy,, neboli slovíčkaření:oD a to občas stačí jen nalistovat slovník *1*
    • Re: ANTIFA- Internetový bojovníci

myslim ze bast je Anti-Antifa *5*
  • petrisha

MNE SA LUBI AJ ORLIK:SUPEEER
    *3* *3*
  • Landa je skvělej!

*1* Táák..Jak začít?Asi tak že jsem se dnes koukala na DVD Daníčka Landy a zamilovala jsem se!Ne ba ne..Ale prostě me hrozně okouzlil..Má super vystupování a hlavně SKVĚLÝ KOMENTÁŘE..Nebojí se říct svůj názor..A v mnoha věcech s ním souhlasím..Dřív asi udělal chybu a choval se blbě..Ale teď..Je to podle mě nejj zpěvák..V ČR minimálně *1* *1* *14* *14* *5* *14*

DAN JE SKVĚLEJ ♥♥♥♥♥♥
  • super

http://s4.bitefight.cz/c.php?uid=25 890 super hra
  • Trapas

Landa je k smíchu. Hraje si na bůhvijakýho filozofa a myslitele přitom ty "moudra" co z něho padají může každej slyšet v nejbližší hospodě IV cenové skupiny. A texty taky kýč Hložek a Kotvald počátku 21 století.
    • Re: jj

Tvůj názor ti brát nebudu, ale...proč nám sem vlastně chodíš sdělovat, jak se ti landa příčí?myslím, že je to zbytečné...stejně si o něm udělá každý obrázek sám...a taky, nikdo ti jeho názory nenutí, když nechceš, tak ho prostě neposlouchej a hotovo *4*stejně tak, jako já nesouhlasím s tebou, tak ty nebudeš souhlasit se mnou...no a takhle se můžeme handrkovat pořád dokola a to já opravdu nechci... *13*
  • Je nej!

Dandík Landík je už hoodně dlouho můj nej zpěvák,ale je trapárna,že nemá zlatého slavíka,protože mu právem patří i když vím,že mu jde o jiné a důležitější věci než stupidního slavíka. Miluju jeho hlas,jeho texty a melodie. Jeho muzikály jsou úžasné a tak magické *14* A kdo ho nemusí,ať tu neleze! *13* *16* *5*
  • Daniel Landa je prostě nejlepší českej Rockovej zpěvák a ne že ne :-)))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit