Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
527 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Daniel Landa je nejlepsi *16* *14* *5*
  • jses proste ten nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Faschos

Landa to je ta nejvetsi kurva pod sluncem nesnasim ho smrt landovi heil hitler 88 *16*
    • Re: Faschos

a ty seš ten největší dement pod měsícem
      • Re: Re: Faschos

Ty nejsi nic protoze kdyby jsi mel alespon trochu rozumu v hlave tak tohle v zivote nanapises a nebo jsi jeste mlady soplak a nevis co vlastne pises zkus se zamyslet a uz se neboj.........

co si o sobě myslíš ty demente!!!!!!!!!!!!!jseš úplně vedle!ty by jsi měl hodně brzi dostat. *16*

Mluv až budeš mít mozek v hlavě a ne v p...i.. *13* Landa je *4*

Tak co dělaš v Čechách...? Správnej čech je vlastenec a Dan je vlastenec.... *16*

tobe smrt ty debile.

Ty musíš být asi pořádný kus vola, když někomu přeješ smrt. Jasně, Landu nemusí každý milovat, ale hodně lidem tak ubližuješ. Chce to myslet !!!

no tak o tomhle by se dalo dlouho diskutovat...nic proti, ale landa není fašista...již několikrát(jestli sis toho nevšiml) zdůrazňoval, že se změnil...a už vůbec ho nemůžeš přirovnávat k hitlerovi atd.tak tě prosím, zkus někdy lépe naslouchat lidem a třeba pochopíš, že ses v danovi mýlil, a když ne-je to jen tvá osobní věc...tvůj život, tvoje názory...a ty ti brát nebudu, ale rozhodně sem nepiš takovej hnus, jo?:-)všechno se dá rozumně řešit, tak to někdy zkus...

fashos tu NECHCEME!!!!!! *10*
      • Re:jj

promiň, to patřilo faschos, moc se omlouvám...
  • chci s tebou sex

strasne te obdivuju si peknej bejk strasne rad by ti ho vyhonil odudlal zaluda promasiroval pytel a pak bych ti ho vrazil do riti az bys z toho dostal poradnou sracku a sral pul roku obrovsky kupy hoven *5* *4*
    • Re: chci s tebou sex

jenda---alias ...jenik... jano ...h...a v takom pokrocilom veku toto pisat... je ubohe zamysli sa nad tym co robis a preco to vsetko robis????..ale pre sedenie pri pc 24 h, niet casu..si zly ako *5*
  • Tak má vypadat chlap

Zdravím,všechny co jsou fandové Daniela Landy.Chci říct že toto je chlap na svém místě,jeho skladby poslouchám už léta,jak víte dobře, víno taky zraje a tento člověk,vyzrál v dobrého člověka,který je tvůrcem i interpretem skladeb a děl,co v naší republice nemělo obdoby *4* .Vždycky jsem si přála se sním setkat *3* ,nebo vidět jej naživo,to se mi poštěstilo až letos v dubnu v Ostravě na koncertě Československo 2008.Byl to pro mně zážitek na celý život,při jeho nových písních mi běhal mráz po zádech.Bylo by škoda kdybychom přišli o takovou špičku,na naší hudební scéně *14* Nevíte někdo kdy vyjde nové DVD.Zdravím Dana,jsi prostě jednička.
    • kamalajka

Re: Tak má vypadat chlap

ahojky,já byla v Plzni ted na jeho koncertě,prostě špička,prostě nezklamal,,,a album by prý mělo vyjít v březnu,prý se opozdilo kvuli jeho bouračce a zlatýmu draku tam říkal,přeji hezký večer *3*
    • Re: Tak má vypadat chlap

naposto s tebou souhlasim, taky jsem byla na jeho koncerte(ale v praze) a ty novy pisnicky byly moooooooooooccinkymoooooooc
      pekny ale nejvic se mi libil ten Eurosong, byl to uzasny zazitek i kdyz jsem stala v zadu i mixaznich boxu. tim chci rict ze stbou naprosto souhlasim a nechapu lidi co ho odsuzuji kvuli orliku a rikaji o nem ze je fasista, ty se asi nikdy nezaposlouchaly do jeho hudby!!!!
    • Re: Tak má vypadat chlap

naprosto s Tebou souhlasim.
      Je to uzasne charismatickej chlap, kterych je malo. Vynikajici hudebnik, textar a clovek.
      Dane, vykasli se na vsechny, kteri po Tobe plivou,plivou proto, protoze na Tebe nemaji, zavidi, anebo jsou zamindrakovany jinak.
  • Mě z tebe ty hovado! Už vyšlo DVD i CD Bouře!!! To bude nářez! *3*
  • Dan

Dan je úplně úžasnej člověk, který ví, o čem je život.Jeho písničky mají obsah, prostě jsou o něčem,ale ne každý to v nich cítí.Každej člověk udělá ve svým životě spoustu chyb, ale ne každej se k nim dokáže přiznat.Jako jednomu z mála zpěváků mu nejde o ocenění ale o práci samotnou.Moc mu fandím... *3* *4*
  • Borec

Já si tohodle chlapa vážim.. Vážim si ho za jeho názory a pohled na svět!.Ke všemu hodně talentovanej člověk ve všech směrech!.Potles a poklona.. *3*
  • Hlupaci

Poslechnete si skladbu Faschos (Orlik - Oi!). Nechapu, jak nekdo muze rict, ze Landa je nacek. To je videt, ze o nem vubec nic nevi!
  • Písničky

Jeho písničky mají význam a smysl.Stačí se jen zaposlouchat a v každé písničce je něco vysvětleno, naznačeno či podáno... Např píseň: Čaruj,1938,Blaničtí,Protestsong.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit