Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
530 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Landa slavíkem

Landa slavíkem. Hlasujte pro Dana v anketě český slavík http://slavik.seznam.cz/. Letos to vyhrajem *4*
    • Re: Landa slavíkem

Ty vole kdyby měl Dan vyhrát slavíka tak se rozeběhne a skočí do zdi,to jsi jeho fanda??? *16*

Však víš, že Dan o Slavíka nestojí! http://www.l-gilda.xbx.cz

Jsem hlasovala pro Dana,doufám že se vyšplhne zase o kapke víš ...
      Pro Lanďáčka vše *14*
  • jsi nejlepsi

JSI NEJLEPSI fandim ti!!!!!!!!!!!!! *3*
  • landa

jsi nejlepsi neznam lepsiho zpevaka byla jsem na tvojem koncerte byl super *3*
  • :(

Presne tak,kdo nema rad Landy a Orliky,tak at de odsud do pryc a odstehuje se do Janova,tam vam bude lip... *1*
  • uffff

no tak k Danovi není co dodat *4* ten nemá konkurenci a je to fajn chlap na pokec *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Je to fajn, že jsou tady příspěvky, a hlavně pozitivní. A jsem ráda, že nehraje už Orlík, je to minulost *5*
  • skíni

dan je hustej dobře zpívá líbí se mi i jeho názory dobrej je i orlík mám rád skíni jsem jeden z nich mohl by zase mít ěkde nějakej koncert zase bych šel
  • ...

Dan je umělec.Dělá bombovou muziku.Má logický texty,žádný smyšlený kravinky.A k tomu je to kus chlapa.A má srdce na správným místě.Kdyby byli všichni jako je on tak by se námn tu všem suprově žilo.. *14*
    • Re: ...

souhlasím s tebou!!!!!!landovi se nikdo nevyrovná.je to můj borec.zdar *5*
  • Dan jo!!!

Dan je nejlepší textař a zpěvák na světě je to největší borec v naší vlasti.!!!!!!!!!!
  • Landa

VY, co odcudzujete Landu, pozrite sa na seba! Deti behaju s pacom na hlave a hulia travu. To je OK? Uvedomte sa! Kazdy sa zacleni do spolocnosti, ktora mu je blizka. A ze bol skin?? A?? Racej ako mat syna skina ako fetaka!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit