-
proč
dravím landovce nemate pls nekdo film Proč -
Dane teď jsi se hodně pohoršil tím proslovem! *10*
-
Vlastenec
Zdarec lidi dnes má Dan svátek tak neblbnite a nehádejte se o tom jestli je nobo neni to co o nem rikte.Kdo si mysli ze je buzna tak je to picus kdo si mysli ze je to borec tak je borec.Mam rad svou zemi stejne jako on a kdo ne tak je vyjebaný pako *5* -
Dan je nejlepší rockovej zpěvák na světě!!!!!!!
-
Koncert
Včera jsem byla na Danovém koncertě v Ostravě. Krom nějaké polské skupiny, která dělala předskokana, to nemělo chybu. Nové písničky jsou super, mají hlavu, patu, mají prostě co říct. Dan sice párkrát ztratil nit, ale i tak to nevadilo. Koncert byl zkrátka bomba, všem ho doporučuji! -
-
Re: Koncert
Já tam byla taky a bylo to skvělé,Dan je borec!!!
-
-
Ostrava
Landa je sám sebou, má dobré názory,které se nebojí říct,někomu se líbí někomu ne,většina lidí ho stále odsuzuje za jeho minulost,no,ale každý má nějakou a nikdo nikoho nenutí ho pouslouchat!!..Jeho písně jsou smysluplné,mají hlavu a patu,(narozdíl od některých textů našich tzv."celebrit")...Ostravský koncert byl naprosto famózní:-)(Teda s vyjímkou těch poláků,to rvalo uši..) Nové písně super a opravdu se při nich tajil dech.Moc díky za koncert!! *3* *3* -
Daniel Landa
Ahoj, byla jsem na Landovi v Praze,koncert naprosto nezapomenutelnej, od začátku až do konce. Landa na mě působí velice pozitivně, už ho poslouchám od dětství což je už ňákejch 14 let a asi nepřestanu *1* . Těšim se na podzimní Touhu, která bude určitě moc pěkná.
Kdyby to šlo šla bych na něj teď HNED *1* -
Daniel je nejlepší
JE DINEJ MÁ NEJLEPŠÍ PÍSNIČKY JE ALE I KRASAVEC A PROTO MU I FANDÍM JO JEDINEJ NENÍ NAFOUKANEJ JAKO SÁMER ISSA.ATD. -
je nejlepší
-
Jen chci rict ze je velka skoda ze dan konci a nevim co bych dal za to, aby pokracoval nezapomen dane, ze si byl 2. ve slavikovi a az gott chcipne tak budes 1. , protoze ty si to zaslouzis, protoze tak jako ty nikdo cechy uz nebude chtit probrat k zamyslivosti tak si to rozmysli s tim koncem. diky