-
všichni birokrati by se spíš měli zaměřit na sebe a musejí chtít změnit nejdřív něco u sebe a ne nic nedělat pořád někoho kd¨ritizovat,to je staršně jednoduchá věc ale postavit se za svoje činny i když sou nebo byli špatný by měl umět každej,nejvíc by si od Dana měli vzít naši politici,justice a další orgány veřejné zprávy,protože ty by ze všeho nejdřív měli pochopit že nejdřív musejí změnit onisebe a potom můžou soudit,trestat a kritizovat ostatní,až se dokážou postavit za vlastní chyby za který ponesou veřejně následky a to co já vím neudělá ani jedinej politik u nás!!!!!!
-
Prave pocuvam KDYBY ... *14* *14*
-
si najlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
Dan je nej...
Daniel Landa je pro mě prostě kus chlapa.Je fakt skvělej on i jeho písničky!!!!! *16* *3* *14* -
LANDA
chtěla bych poznamenat´že neznám lepší písničky než jsou od Landy a No namů!!!! Všichni sou to lidi, co umějí dobře hrát, ale taky zpívat a jejich texty DÁVAJÍ SMYSL!! dokáží člověku něco dát... *4* -
Hodně dobrý zpěvák
Dobrý zpěvák a vlastenec -
-
Vlastenec? *15* Doporučuji si přečíst dnešní přílohu Blesku. Po přečtení jsem nabyl dojmu, že plivl na celý Český národ. Je to člověk, který si mění názor podle současného trendu. Je to obyčejný komerční koko.....
-
-
Můj názor ve zkratce...
Ahoj.No já se nemůžu považovat za skalního fanouška Daniela Landy.Slyšela jsem jen málo jeho písní (ale brzy to napravím).Viděla jsem 13. komnatu.Tam pro mě nebyl celebrita, ale především člověk s velikánským srdcem a obrovskou duší, ze kterého vyzařuje charisma na míle daleko.Nemyslím si, že je rasista.Člověka nemůžeme škatulkovat jak se nám zlíbí. *7* Ano, každý máme svůj názor.Ať si ale říká kdo chce co chce,pro mne je to skvělý člověk s nádhernou duší a s nesmírně pevnou vůlí a s výdrží pracovat na tom co je dobré a taky vůbec vědět co je dobré.Skrz jeho písně do mě proudí výdrž a odhodlíní když už nevím jak dál.Nestačily by mi ani dvě hodiny a stoh papírů na popsání toho co pro mne Daniel Landa je , i když jsem s ním v životě nebyla.Proto si myslím že nejvýstížnější bude napsat jen:Landa je prostě Landa. *4* A myslete si co chcete. -
-
Re: Můj názor ve zkratce...
napsla si to moc pěkně...
-
-
je to borec
-
super
Daniel je najlepší *14* -
great discovery
He's the best rock vocalist I have ever heard : ))