Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dan je jeden z tech lidi, ktery fakt vedi, co chtej a dokazou si za tim jit! Neni to zadnej posahanej debilek, co si na neco hraje, je sam sebou a ma zajem o to, aby CESKEJ STAT byl takovej, jakej si zaslouzi bejt!!!Dane diky, ze existujou normalni lidi!!!
  • Landa

si fakt dobrej
  • Super

Daniel Landa ma super pisnicky.Treba jo,ulice.Tu si pobrukuju furt.
  • Super člověk

Daniel landa je dobrý člověk. Moc si vás vážím daniely zpíváte dobrý písničky a ty pro mně budou vždycky nej.
  • náš vlastenec

Dan je ten nej zpěvák jakého znám. Má výborné písničky. "Nejsem fašista, rasista, nacista taky ne! Kdo tvrdí opak lže! Zůstanu ovšem provokáter!"
    V tom mněl Dan o sobě pravdu. *3*
  • Mám na 517! Ufff! rádoby esejistických příspěvku v opuštěném foru DIE TOTEN HOSEN, za posouzení jejich kvality a za hodnocení mích příspěvku předem děkuji. Stačí jednoduše přes seznam do vyhledávače zadat (uvést) Martin Dyntar-Die Toten Hosen..
    • milada.zamecnikova
      Když už chceš někoho kritizovat,máš na na to právo ale prosím tě,dávej si pozor na pravopisné chyby.To je trochu trapné a mnohé to o tobě vypovídá.Tak šup zpátky do školy.A jak vidíš,nehodlám tě urážet jako ty Dana Landy.Měj se. *4*
  • Dan Landa

Daniel Landa je prostě nejlepší českej Rockovej zpěvák :))))))))... *3* *16*
  • ...

no, co dodat! *14* *14* *14* *14* *14* love *14* *14* *14* *14* *14*
  • U Daniela Landy jsem kdysi jako rocker začínal, protože nic jiného a lepšího z české rockové hudby v té době zrovna bohužel nebylo po ruce k mání. Nicméně u mě je Daniel Landa zakomplexovaný, zamindrákovaný zmr.!! Byl, je a vždy bude. bohudík si cením jen jednoho jeho jediného stuiového alba "Smrtihlav" ...skvělé album. Dávám 100%, a to nemám Daniela Landu vubec v lásce,ale snažím se být alespon trochu,jen trochu,jen malinko k němu dnes nepředpojatý.
  • DANECEK

DAN JE supr *14* jeho pisnicky jsou totalne nadupane *3* a nejlepsi je orlik aspon pro me *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit