-
Dan,je bezvadnej zpěvák i jako člověk(zkoro),ale musí bejt křesťan??:( AVE panu S.
-
Landa
Ahoj dane celá naše rodina tě pořád poslouchá moje mamka bez tvojich písniček nemůže žít. -
dobrej
dan nej nej nej nejlepší zpěvák a dobrej *4* -
Odpověď všem ...
Proč na diskuze lezou rádoby odpůrci neonacismu?Asi proto,že jim texty pana Landy taktéž něco říkají?A pokud je to z jiného důvodu,tak fakt nevím,co je neonacismus,jelikož ty vulgárnosti kulturní lidé ani ti tolerantní nepoužijí!!!!!Nebo snad ano? P.S.Tolerance snad znamená taktéž neposlouchat a tudíž nereagovat na nic,co mě nutí odporovat/slušně/!!!!!! -
Už mě to s**e
nechápu, proč sem lezou ty pitomci s těma porouchanejma názorama na Landu.......... At si teda lezou na 50centa, Madonu nebo naky jiny sracky co nemuzu ani slyset... a tam at si pisou. Ze byl Landa nacek, no a, a komu to vadi at si ho nevsima,a jestli byl nebo je rasista, dyt to je jedno, ne? Každej je jinej... Miluju Landovu hudbu a Landu jako takovyho obdivuju.... WHITE POWER!!! *5* -
-
Re: Už mě to s**e
Nevim proc nekteri lide Landu odsuzuji každy mame svoji minulost at tu lepsi nebo tu temnou.Landa je velice inteligentni a sarmantni mužskej a proto co vsechno už udelal si zaslouži uznani jen blbec ho muže odsuzovat.Diky Lando,že jsi! *3*
-
-
stranky fanklubu
Ahoj! Navštivte stránky fanklubu Daniela Landy! www.l-gilda.estranky.cz -
Zlatý Drak
Stránky Zlatého Draka spuštěny! Sledujte www.zlatydrak.cz ! GIBU!!! -
Daniel Landa je moc pěknej chlap a hraje skvěle už se moc těšim na Bouři a děkuju mu za Neqolk je to nádhera,otevřel mi oči,ještě jednou díky
-
Všechno nej
-
dojmy vs. pojmy
nejsem nejaky vylozeny priznivce Daniela Landy, aledocela me udivuje, jak ho tady nekteri v souvislosti s jeho skinheadskou minulosti nazyvaji neonacistou. ano, landa byl skinhead, sam to potvrzuje ve svem prohlaseni, ale skinhead a neonacista neni to same! hnuti skinheads vzniklo puvodne v anglii a byli to fotbalovi fanousci, a tak vsichni skinheads jsou okamzite povazovani za neonacisty. nevim cim to je, ze v nasi spolecnosti, kdyz je k cloveku prilepena nalepka pravicoveho extremisty (nekdy staci uz volba ODS nebo dokonce clenstvi v teto strane), coz je pripad i landy, se ji clovek uz nezbavi, at je jakkoliv pravdive, a tento clovek se stava cilem vsemoznych utoku, narceni, atd, atd. a pritom nechavaji bez povsimnuti "levicaky" (rozumnejme cleny KSC), kterych je zde mnohem vic, maji mnohem vyssi funkce a pritom jsou mnohdy vice nebezpecni nez obavani "pravicovy extremiste"! nejspise je to tim, ze totalitni pravicovy rezim zde byl mnohem kratsi dobu nez levicovy a nase ceske vycurane dusicky se nedokazali zachovat podle pouceni, ze kdyz na neco nemas, tak se s tim spoj. mi proste nedokazeme zapomenout urcite casti lidske minulosti, ale jine zas docela snadno! jak sem se tady nad tim zapremyslel, tak s tou obrodou spolecnosti ma Landa i docela pravdu.