-
Ahoj! Nevím co je na tom špatného, každej se hrabe v jeho minulosti, když někdo řekne že Landa je fašista(což se říká) tak se mi otevírá kudla v kapse... Každej se mení,člověk ve dvaceti je jiný a o 15 let později také. A když už bych rozebíral jeho skinhedskou minulost a skupinu orlík,tak na tom vlastně není nic špatného.Skupina orlík ma do ted pravdivé texty,př. dvojí metr. Pro mě je Dan suverení člověk který si dělá co ho baví. Přesně jak říkal ve 13. komnatě - No a co?Pořád se vám někdo smějě,musíte jít přes to, jinak nedokážete nic.Podívejte se, Dan to tak udělal a co dokázal...Je to borec! Fandím mu! Mějte se! karlos!
-
Ahoj Dane si fakt skvělej a hrozne se mi líbí tvoje CD s ORLÍKU strašně tě mam rááááááááádddd měj se krasně Fíša z Volar z 9.c
-
Když už řešíte tu je ho Minulost, co je na tom špatnýho? Byl to skin, vlastnenec, to je dnes málokdo...Je to škoda! At žije Landa !
-
žeru ho:-)
Landu poslouchám již od puberty a protože se jeho hudba vyvíjí vcelku podobně rychle jako já:-)) tak musím říct, že ho vlastně již od puberty žeru a stále mě to nepustilo. Myslím, že Landa je inteligentní muž a jeho tvorba to dokazuje! Moc fandím a přeju dobrou ,,můzu" i do dalších let -
dani
dani jsi cool.miluju tvoje písníčky *14* *14* *14* *14* -
ahoj všichni,dan je super ,jeho poslední koncert se mi moc líbil,mam všechny jeho cd,ale bohužel když hráli orlíci,tak já ještě tahal kačera,jestli někdo máte nějaký záznam jejich koncertu,nějaké dvd,či jiná forma videa,ozvě+te se prosím,určitě bychom se nějak dohodli,děkuji
-
DAN
DANA LANDU MILUJU JE TO MŮJ NEJ NEJ NEJ ZPĚVÁK A TRYSKOMISKO NEVÍM ALE MYSLÍM ŽE POŘÁD KONCERTUJE. *1* *1* *3* *5* *4* *3* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
posím posím
chtěla bych poprosit jestli by mi někdo napsal jastli někdy landa vyhrál Slavíka a jakýho?? prosím pište na icq 388928958 nebo na můj mail kashenka162@email.cz prosím co nejdřív potřebuju to do soutěže.. *9* -
Dan je nástupce K.Kryla
Dana posloucham už od 5.třídy jsem do něj blázen mam všechny cd a zdravim ho in odnasich kluku BSB skinheads zdraví pavel -
Karel Kryl a Dan Landa
Karla Kryla poslouchám už hezkou řadu let a mě osobně nevadil koncert:Pocta Karlu Krylovi,ale trochu mě zarazilo to,ze Daneil Landa zpival pisne z papiru ktery mel pred sebou.To je vse.