Přejít na výpis diskuzí

Daniel Landa

OSOBNOST 31.12.2006 
530 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On má fakt jenom 170 cm ??
    • S botama má víc.
  • lucyje13

Dan = Osobnost

Dan je prostě člověk, který si získal můj obrovský obdiv. Pokud bych jednou dokázala aspoň polovinu toho, co on, byla bych spokojená. *4*
  • komu se nelíbí tak ad jde do prdele nebo bude mít problémi semnou
  • landa

Jseš fakt výbornej člověk!!!! Jen tak dál!!
  • Pro Svět

Víc lidí jako je Dan = Ráj na zemi. Jen tak dál,jsi jednička.Dík za Bouři. OI
  • ...

jara ma pravdu!!! Landa je nej, ma bezva texty a hudba...co vic rict? *3*
  • MartinDyntar

není to už dobrý člověk, je plný osobní nenávisti, osobního pohrdání a nepravdy, já též jsem plný osobní nenávisti, takže mu v tom částečně i snad rozumím a soucítím s ním do jisté míry, ale nejsem narozíl od něj nijak už osobně umyslně lstivý, nikým umyslně nemanipuluji druhými lidmi, jsem narozdíl od Landy krajně upřímný a hluboce chápaví, jsem jen už osobně tolik zklamaný a krajně neštastný z druhých lidí, jsem dnes už tolik osobně skeptický a osobně snad tolik neduvěřivý, jsem už tolik neovlinitelný a nezmanipulovatelný druhými lidmi, a to druhý lidi dnes nejvíce štve, protože jsou sami ve společnosti naprostým opakem. Landa je populární žumpa, naštěstí mu už nikdo stejně nerozumí o čem dnes ve svých textech písní rádoby vlastenecky zpívá, tenhle člověk mě nikdy nebyl sympatický. Je ostudou skutečně dobrých a hrdých vlastencu, jakými je Tomáš Ortel a Ondrej Ďurica, který druhým lidem osobně nelžou, kterým tolik osobně záleží na druhých lidech, na rodině, na pravdě, nejsou nijak lstivý a zákeřný jako právě je Daniel Landa, jsou tomu narozdíl od něj osobně i profesně oddáni. Landa je dnes velice nesrozumitelný a druhořadý a ubohý svými texty písní, je to jen druhořadý velice mizerný zpěvák, který nesahá a nikdy nesahal nikdy takovým nadaným textařum a muzikantum jako je Tomáš Ortel a Ondrej Ďurica ani po kolena, náš Kryl by se nejspíše obracel v hrobě kdyby Landu slyšel.

• MartinDyntar

At je dnes Daniel Landa u posluchaču sebevíce populární je to ve skutečnosti velice ubohá holohlavá žumpa, se svými druhořadými pokryteckými rádoby vlasteneckými texty písní patří někam do kanálu. Raději to dál ponechám už konečně bez komentáře. Dejte také lajk, děkuji.

• MartinDyntar

vlastenecká holohlavá žumpa!🤮😀

• MartinDyntar

Populární holohlavá vlastenecká žumpa, díky které se dnes folkař Karel Kryl obrací tolik v hrobě, nenašel by v sobě nikdy už odvahu položit za svou vlast svuj život, ale rád o tom všem žvaní jaký je to vlatenec, mnohem lepší český vlastenec je u mě Tomáš Ortel, který svými texty písní má blíž ke Krylovy, ctí jeho památku, Landa ji pošlapává a pošpinuje, tím je asi mnohem více pak oblíbený a populární v naší české společnosti než právě znamenitý textař a dobrý zpěvák Tomáš Ortel, a to samé Ondrej Ďurica by obětoval pro svou vlast vše, položil by za ni svuj život, za ochranu kulturních tradic a suverenity své země! Zpívej ty holohlavá žumpo mnohem raději o tom co i Ondrej Ďurica "Nemá(m) Rád", protože dnes každý druhý třetí Čech v policií zaznamenaných v neustále dnes tolik přibývajících případech právě Domácího Násilí je dnes jak říkám... každý druhý třetí Čech je domácí násilník!! V tom Češi se svou náturou pracovitý, ale swině nejvíce v domácím násilí už právě vynikají!! Tahle holohlavá vlastenecká žumpa pod jménem Daniel Landa se nemá odvahu ani upřímnost v sobě se k tomu osobně vyjádřit, ale namísto toho rád si hrdě dustojně hraje na vždy dobrého, čestného a statečného vlastence, kterým ve skutečnosti není!! Tahle holohlavá žumpa svými texty písní dnes nesahá a nikdy ani už nesahala Tomášu Ortelovi a Ondreji Ďuricovy ani po kolena, tahle žumpa jim muže nanejvíše tak políbyt prd.., a mě také, to je vše. Tahle holohlavá žumpa by si měla svou hudbou raději léčit své mindráky, už komplexy své méněcennosti, které ho dovedli k hudbě, k jeho hudební tvorbě. At jde raději do duchodu a nezpívá anebo at jezdí raději automobilové rallye, je neskutečné kolik blbých Čechu mu naletí na texty jeho idiotských písní a kolik Čechu mu to ještě sežere!! Česko, hrdý národ největších patol..... a najivních idiotu!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit